Saobracajna nesreca - problem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Saobracajna nesreca - problem

Pa kad malo-malo naleti poneki kljucavac koji bi da leti pez perja...pa, mislim...ne moze.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

pa pusti bre coveka da ti objasni, portiru 1.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ma sve mi je jasno, u redu je. Mislim, moze, ako treba gospodja ce da bude kriva i sto je ziva, samo ako se "zamasti" dovoljno.

Nego, posto imam neki osecaj da ce ovo da se razveze u temu ciji je veci, ode ona lepo pod kljuc dok ne dobijemo taj zapisnik.

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Originally posted by sonsy
          Pa dobro Aleksandre zar ti je sva argumentacija to sto sam ja prijavljen tek od marta?? Zasto nisi prokomentarisao ono sto je relevantno za ovu temu, a sto sam ja izneo kao tvoje pogresno tumacenje konkretnog slucaja. I dalje imas vremena reci sta sam pogresno napisao od one tri tacke!
          Za Doru (koji se petlja gde mu nije mesto, a mesto mu je u radionickim temama, a ne ovim intelektualnim), ja nisam pravnik vec dipl. ing., a ako mislis da za nesto nisam u pravu onda to spori, a ne cinjenicu da sam od marta tu!
          Molim te da ne budes toliko sujetan, i da objavis ovo poruku, da se clanovi sa tri razreda srednje skole ne nasladjuju time sto mi je ono bio prvi post.
          Pa dobro Sonsy, a gde je TVOJA argumentacija i osnova da tvrdis suprotno, da zanemarimo to sto si clan od marta?

Ja nisam sujetan, samo me mrzi da svaki put kad se neko oseti uvrdjenim i povredjenim objasnjavam stvari jer znam gde to vodi.

Prvo, Dora je ovde jako dugo vremena, sto njegovim recima i ucescu u diskusiji daje neku tezinu, a nisam primetio da je komentarisao i ulazio u polemiku sa strucne strane oko stvari u koje se ne razume. Tebi je, sa druge strane ovo prvi post u smislu da tvoja rec jos uvek ne nosi nikakvu tezinu, pored toga nemas APSOLUTNO nikakve argumente za ulazak u diskusiju - sto ti ni najmanje nije smetalo da se upetljas u diskusiju za koju takodje nisi nimalo kompetentan, sto se vidi iz prilozenog. Stoga i ovakav rezultat.

Drugo, kada bi se potrudio i procitao temu od pocetka, tamo ti je sasvim lepo objasnjeno sta i kako, i ne vidim potrebu a nemam ni volje da ulazim u polemiku i objasnjavanja zasto je belo belo a crno crno. Tako je kako jeste i kraj. Ja nisam inzinjer niti bi mi palo na pamet da kakvom inzinjeru delim savete oko njegovog posla samo zato sto se meni cini da je tako logicnije, niti bi njemu palo na pamet da objasnjava zato sto ne smatra za shodno ili misli da necu razumeti. Zasto je to tako? Pa lepo, Zakon taj i taj kaze to i to, u praksi to izgleda tako i tako i ishod ce biti taj i takav i nikakav drugaciji. A ja mislim da bi trebalo drugacije...Pa misli ti sta hoces ali to je ovako i kraj, sad ja treba da ti objasnjavam da se to sto ti mislis u Zakonu i ovom slucaju ne tumaci tako nego ovako... Mislim, rekoh vec da sudiji moze da se digne ona stvar i da presudi da je kriv policajac koji je vrsio uvidjaj, svasta se u ovoj zemlji desava, ali ja se hipotetickim stvarima ne bavim preterano...

Meni je sasvim nebitno sto si clan od Marta, u kontekstu koliko si clan na Forumu - bitno mi je sta si uradio odnosno napisao za to vreme. Nisi napisao nista, ja sam za svoje vreme ovde ipak napisao pokoju pametnu. Ovde nastupas ARGUMENTOVANO ili u najmanju ruku moras imati odredjeni "staz" koji u odredjenoj meri daje tezinu onome sto pricas ako vec nemas dobar argument da to cinjenicno potkrepis. Ja to imam, ti nemas, i na onakav nacin jednostavno ne mozes da nastupas jer to vodi ili ka terminalnom skracivanju "staza" koji ovde imas ili ka spontanom iskljucivanju iz diskusija jer te niko nece shvatati ozbiljno, jer pricas napamet.

Ovaj odgovor ce biti vracen u temu samo primera radi, jer sve je veci priliv ljudi na forum koji bi ekspresno da se pokazu i dokazu na pogresan nacin. Ovde jednostavno NE MOZETE nastupati bez argumenata, a "ja mislim" NIJE argument. Nije problem, ako mislite drugacije NIKO NIKAD nece vam to sporiti dok god to OBJASNITE i potkrepite argumentima. Mozda ja ili neko drugi NIJE u pravu, ali ako vec nemate argumente da pokazete da ste SIGURNO u pravu, onda u diskusiju dva MISLJENJA ulazite malo drugacije, a ne ovako BUP!, ti domar, cuti...Za ulazak u diskusiju sa "ja mislim" naspram necijeg "ja ZNAM" - zbog toga cete uvek lupiti nosem u zid.

A ovi sto i dalje sumnjaju za domara i portira - pa gospodo, telefoni su jasno napisani gore, ako vam je do proveravanja, telefon u ruke. I bez daljnjih diskusija na zadatu temu, PP-ova i slicno, uopste nije preporucljivo...

Comment

Working...
          X