Cene delova kod ovlascenih i neovlascenih servisa ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Cene delova kod ovlascenih i neovlascenih servisa ...

Zanima me jedna stvar u vezi cene delova. Da li je moguce da se cene razlikuju po par hiljada dinara. Npr. deo u ovlascenom servisu kosta 34000, a u "neovlascenom" ~27000 ?!Pri tom ne treba naglasavati da su original delovi u pitanju. Barem tako kazu, a ne znam ni kako bi to proverio.
    Jel moguce da tako "gule" u ovlascenim servisima?
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Re: Cene delova kod ovlascenih i neovlascenih servisa ...

Gule definitivno. E, sad, ako umeš da utvrdiš da je originalni deo kod neovlašćenog servisa i stvarno original, ne vidim šta je problem da tamo kupiš? Ja sam tako uradio.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• nikaragva
      CBC Senator XXL
      • 03.06.2008
      • 521
      • B. Palanka
      • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Pa problem je sto ne znam ni kako bih to utrvdio, jedino na poverenje. Vizuelno je to to. Jedina stvar koja me je zbunjivala i davala lazan osecaj da je skuplje bolje, jeste ta velika razlika u ceni.

Comment

• Puzo81
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2009
        • 687
        • Novi Sad/Prijepolje

Mali off
        U ovlascenim servisima kazu da na svoje ugradjene(zamenjene) originalne delove daju 2godine garancije (npr Opel).Da li je uslov za to da si sve redovne servise i bilo koji kvar odradjivao kod njih ili to nema veze?

Neko kaze mora neko ne a ja ne znam u sta da verujem (Logicki bi trebalo da si sve vreme odrzavao kod njih jer te posle mogu zezati tipa "rikno je ugradjeni deo i nema garancije jer ga je dotukao ovaj deo do njega koji je ugradio tvoj sklj majstor")

Ako ima neko da zna nek me prosvetli

Hvala

Comment

Working...
        X