Lancia Y, tema kratkog roka, hitno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Lancia Y, tema kratkog roka, hitno

Dakle, posto ne mogu da postavim pitanje u podforumu FIAT-Lancia, pokusacu ovde.Izvinjavam se ako sam promasio mesto, ali nisam znao gde drugde, a i ovo je najcitaniji podforum.Slobodno ovo obrisite, cim neko bude konkretno odgovorio.Stvar je hitna
    Dakle, zagrejao sam se zestoko za Y, posto jurim jeftin autic.Pogledao sam 7,8 komada, ali mi se jedan bas bas svideo.E sad, postoji jedna stvar koja mi nije jasna.Na tom primerku, u rikverc se ubacuje kao u 6. brzinu, ali nema nikakve ruckice(prstena, kako god) koja se podize pri tom pokretu, kao na ostalim primercima koje sam video.Rucica menjaca je promenjena (pretpostavljam, posto je drvena), a motor je 1.2 16v.Ostali su bili 8v.Da li je menjac za 16v drugaciji od 8v, ili nesto nije u redu ,cim sam bez te rucice ubacio u rikverc?
    Jos jednom se izvinjavam ako sam promasio mesto, a molim za sto hitniji odgovor, ako neko zna.Hvala
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Re: Lancia Y, tema kratkog roka, hitno

Originally posted by Corsa
    Dakle, posto ne mogu da postavim pitanje u podforumu FIAT-Lancia, pokusacu ovde.Izvinjavam se ako sam promasio mesto, ali nisam znao gde drugde, a i ovo je najcitaniji podforum.Slobodno ovo obrisite, cim neko bude konkretno odgovorio.Stvar je hitna
    Dakle, zagrejao sam se zestoko za Y, posto jurim jeftin autic.Pogledao sam 7,8 komada, ali mi se jedan bas bas svideo.E sad, postoji jedna stvar koja mi nije jasna.Na tom primerku, u rikverc se ubacuje kao u 6. brzinu, ali nema nikakve ruckice(prstena, kako god) koja se podize pri tom pokretu, kao na ostalim primercima koje sam video.Rucica menjaca je promenjena (pretpostavljam, posto je drvena), a motor je 1.2 16v.Ostali su bili 8v.Da li je menjac za 16v drugaciji od 8v, ili nesto nije u redu ,cim sam bez te rucice ubacio u rikverc?
    Jos jednom se izvinjavam ako sam promasio mesto, a molim za sto hitniji odgovor, ako neko zna.Hvala
    I ja sam imao lanciu, doduse staru,koja nije Y i koja nije imala nikakav prsten na rucici menjaca. To nema nikakvog znacaja, osim ako nije neka budzevina.
    Probaj ako ima ovde nesto o tome :http://rs.diplofix.com/forum-LANCIA/Y

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

Lancia Y neretko ima menjac sa 6 brzina, posebno 16. ventilska varijanta!
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Upravo se i brinem da nije neka budzevina.Nekako mi je nelogicno da svi koje sam pogledao sem te jedne imaju jedan sistem sistem za ubacivanje u rikverc, a ova drugi.I ja sam pomislio da je moza 6 brzinski menjac, ali mi nekako deluje logicno da se na isti nacin ubacuje rikverc , kao i na ostalima.Hvala momci, valjda ce se javiti neko ko je siguran oko ovoga

Comment

Working...
        X