morao sam da postavim novu temu zato sto ce ljudi pre primetiti nego da sam napisao u vec postojecu
( ako i postoji)
treba mi vase misljenje oko pneumatika. Ide zima jos malo i trebalo bi da menjam gume. E sad, ja trenutno imam, sticajem okolnosti, napred 205/55/16, Sava letnje gume koje su vec dosta potrosene i po snegu ce biti ko skije
pozadi imam 215/55/16 zimske Pirelii koje su jos uvek dobre. Pored toga, imam jos i 2x All season koje su skoro nove, ali su uzane, 185/65/15. Ja sam mislio da napravim kombinaciju da stavim napred 185-ice, a pozadi 215-ice, i to da bude kombinacija za zimu do proleca kada cu uzeti nove kume u kompletu. Da li je ta komb. u redu ili neko misli drugacije da treba ? I ako treba drugacije, sta da uradim ? i da, auto je SAAB 9-3 2.2 tid 2001, ako to nesto znaci
HVALA

treba mi vase misljenje oko pneumatika. Ide zima jos malo i trebalo bi da menjam gume. E sad, ja trenutno imam, sticajem okolnosti, napred 205/55/16, Sava letnje gume koje su vec dosta potrosene i po snegu ce biti ko skije

HVALA
Comment