Izgubljena dokumenta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nicolas
    CBC Veteran
    • 17.11.2007
    • 175
    • Beograd

Izgubljena dokumenta

Ovako. Na meni krajnje nejasan i neobjasnjiv nacin, nestala mi je futrola u kojoj su mi sva dokumenta vezana za saobracaj (vozacka dozvola, saobracajna, polisa osiguranja, atest za auto-gas). Prevrnuo sam ceo auto i stan i nista, prevrtao po glavi gde sam bio, sta sam radio... i ne vredi. Koliko mi to god delovalo cudno, ocigledno sam ostao bez ovih dokumenata.
    Jel imao neko slicna iskustva? Gde prvo da se javim? Kakva je procedura za vadjenje svi ovih dokumenata ponovo? Totalno sam sludjen, a uz to i besan (ne znam na koga, verovatno na sebe). Svaka korisna informacija ce mi znaciti, posto trenutno ne znam kud udaram glavom...
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Re: Izgubljena dokumenta

Idi u prvu stanicu milicije i reci da si izgubio dokumenta,zatim dobijes papir od njih,negde traze da u nekom sredstvu javnog informisanja napises da ta dokumenta proglasis nevazecim(u NS-u je to gradjanski oglasnik),zatim odes u sup i podneses zahtev za izradu novih,gde ce ti pisati Duplikat(osim licne).Ako kojim slucajem nadjes dokumenta originalna nemoj ih koristiti jer vise ne vaze.

Comment

• tomamega
      CBC Senator XXL
      • 19.03.2009
      • 715
      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

To sa oglašavanjem da su dokumenta nevažeća više nije neophodno, možda u nekim gradovima jeste. Meni ukrali sva dokumenta pre 3 godine, ni za vozačku mi nisu tražili oglašavanje, već sam samo potpisao da izjavljujem da mi je dozvola ukradena. To je bilo u BG, u Ljermontovoj, ne znam kako je u drugim gradovima.

Elem, najvažniji dokument u tome je lična karta.Sa njom ideš u sup i tamo sve završavaš. Ne znam kako ide za atest, to nisam imao.

Comment

• Mirror
        CBC Senator
        • 29.01.2009
        • 206
        • Novi Sad

Za sve bi trebalo da mozes da dobijes duplikate. I za polisu osiguranja i atest. Javi se samo u svoju osiguravajucu kucu i u servis gde si radio atest.
        "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by nicolas
          Ovako. Na meni krajnje nejasan i neobjasnjiv nacin, nestala mi je futrola ...
          Jel imao neko slicna iskustva?
          Imam ja često, al' to ide sa godinama
          Mada mi neki govore da mi u kuću dolazi neki Alchajmer pa on sklanja dokumenta

Šalim se malo da ti olakšam muke.
          ex SAABotražitelj

Comment

Working...
          X