Zdravo ljudi, nov sam na forumu, a imam problema sa svojom Mazdom 323. Matora je, '82, ali je ne bih dao nizasta na svetu, pa se trudim da je sredim malo, koliko god mogu. Inace, problem je sledeci: Nemam uopste 1 osigurac, tj, nema ni kontakata na koje bi taj osigurac dosao. Rasturio sam kutiju sa osiguracima, i sto je najgore-nema nijedne slobodne zice u blizini. Ja mislim da mi je to do osigurac za svetlo unutra (ono na sred kola, sto se pali kad se otvore vrata). Rasturio sam i njega, i proverio sam zice, u njima nema struje, pa pretpostavljam da je to to. Kako da sredim taj osigurac, odakle da izvucem zice za njega? Hvala unapred.
Pomoc oko osiguraca
Collapse
X
-
Re: Pomoc oko osiguraca
Ako nisi 100% siguran da je osigurac bio tu onda je veoma moguce da je to prazno mesto u kutiji sa osiguracima.Toga imas na svakom modelu mazde.Kod mene konkretno na poklopcu osiguraca sa unutrasnje strane ima nacrtana svaka pozicija na tabli osiguraca , amperaza i za sta sluzi taj osigurac.
Pogledaj ovu sliku u prilogu mozda pomogne ako nisam promasio model.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
Nije bas isti model, izgleda, ali je slicno tako kod mene. Jos jedno pitanje u vezi osiguraca: pored svakog pisu nazivi na engleskom, ali ja ne znam nista od onoga da prevedem, to su najverovatnije neki izrazi, tako da ne znam nijedan osigurac za sta mi sluzi. Ako moze neko da mi napise na engleskom, pa prevod na srpskom sta je sta... A kad smo vec kod svetla, sta bi to moglo da bude, zasto ga nema?Riders on the storm...
Comment
-
-
Slikaj poklopac osig.kutije, stavi sliku ovde , u cilju prevoda.
Mozes i da propratis zice sa prekidaca koji pali svetlo u kabini. Osigurac moze lako da se doda.
Nemoj da se ljutis, a sto ne probas sa novom sijalicom za tu lampu ?Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Bio mi danas drug, covek je masina za auto-elektriku, i rekao mi da nije to taj osigurac, nikada nije ni postojao tu... Sto se tice svetla unutra, pratio sam zicu od prekidaca pa na dole, kako mi je receno, i nasao sam gde je iskljuceno, pa sam ukljucio... Hvala puno na pomoci, i na brzini, odgovore sam dobio zaista brzo... Sto se prevoda tice, to cu ili da slikam, ili da prepisem, pa cu da stavim ovde...
P.S. Imam ja novu sijalicu, ali nece nesto bez struje...Riders on the storm...
Comment
-
-
Odradio sam kutiju sa osiguracima preko Painta, nije bas najbolje, ali moze da se vidi sta je sta, pa ako neko moze da mi prevede sta za sta sluzi:
Inace, onaj osigurac za koji nemam zicu i kontakte je drugi s leve strane u drugom redu, ovaj od 15 ampera (head cleaner)Riders on the storm...
Comment
-
Comment