Voda u vratima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mr.paja
    CBC Član
    • 29.07.2008
    • 11
    • Beograd

Voda u vratima

U poslednje vreme pri pljusku redovno mi se napune suvozačeva vrata pa se čuje buć-buć pri kočenju

Gledao sam odvod na dnu vrata, malo pročačkao izbacio neku prljavštinu ali opet voda ulazi i zadržava se .... potom opet drndam onaj odvod i ispraznim vrata .... da li neko ima ideju gde bi mogla da ulazi voda ? Za sad mi najviše "smrdi" prednji deo vrata (gde prolaze crevca) al mi sve na oko izgleda ok ....

p.s. U pitanju je Mazda 323f BJ
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Voda u vratima

mozda i dobijes neki normalan odgovor sa ovakvim naslovom teme. naslov buc-buc bi prouzrokovao odgovore da kupis cevol, gumu za otcepljivanje i slicno.

u svakom slucaju procisti sve odvode na vratima
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Ili uzmi kantu vode pa polivaj pojedinacne zone na vratima da vidis da li je neka extra propusna.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• L3VaNCl3F
        CBC Član
        • 04.11.2009
        • 25
        • Zajecar

Proveri pored prozora, tj u donjem delu prozora. Pogledaj da li ima negde nesto da je istrulelo ili probuseno, ili jednostavno kupi silikon, i iskituj cela vrata...
        Riders on the storm...

Comment

• GTX
          CBC Senator XXL
          • 13.09.2008
          • 422
          • Subotica
          • Nexia 1.5 16v

Uglavnom curi izmedju gume i stakla u donjem delu prozora.U svakom slucaju,preporucljivo je premazati vrata iznutra nekim sredstvom za zastitu limarije tipa Body jer kad jednom pocne da rdja,odose vrata u propast...Ne skodi ni da se probusi jos jedna rupa u dnu,u najnizoj tacki naravno.

Comment

• mr.paja
            CBC Član
            • 29.07.2008
            • 11
            • Beograd

Hvala na idejama, isprobaću za vikend pa javljam

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

Ne znam kako je reseno kod tebe to, ali bi trebalo da ima kao neka zastita izmedju spoljnjeg lima (mesta gde se spusta staklo) i unutrasnjeg dela vrata tj. tapacirunga kao plasticna folija ili tako nesto da voda koja se sliva niz staklo ne prska po tapacirungu, meni je na golfu to bilo skinuto( majstro koji je farbao auto, skinuo kao ne treba , ******) i kad god je padala kisa i prao auto voda se slivala sa spoljnje strane i posto nije bilo te zastite sve unutra i na pod, koji je bio mokar znaci katastrofa. Uzeo neku plasticnu foliju i izlepio skroz i posle toga sve u redu.

Comment

Working...
              X