Posto za jedno 10-ak dana trebamo ici sluzbeno na teren van asfaltnih puteva, za tu priliku cu voziti Pajera 93 god 2.5 tdi. Ja cu da ga vozim inace.Problem je sto nikad nisam vozio nesto sa dva menjaca van asfalta a za koleginice ne sumnjam, jedna ne ume sparka da parkira a ni druga nije bolja. Vozilo ima pored menjaca i drugi mali ( reduktor pretpostavljam) za koji mi je receno da sluzi da biras vucu.Na menjacima ne pise nista jer imaju drvene glave. Pored tog malog menjaca stoji prekidac na kom pise master lock a do njega prekidac na kom pise up i down. Pretpostavljam da je to visina amortizera posto mogu da se podizu i spustaju. Mozete li mi objasniti kako sve to funkcionise jer pojma nemam sta i kako a ne bih da zeznem nesto jer sam cuo da se losim pipkanjem tog reduktora moze vozilo gadno sjebati. Vozio sam ga x puta u gradu ali nikad van asfalta. Pomazite dobri ljudi.
P.S nemojte da mi obrisete temu pliz trazio sam i ima nesto malo ali nista konkretno
P.S nemojte da mi obrisete temu pliz trazio sam i ima nesto malo ali nista konkretno
Comment