Postovani,drugar je pre par dana kupio passata cini mi se b5 2000-to godiste,1.9tdi u full opremi i izuzetno ocuvanog.Ugradio mu je zeder i ima neki alarm.Decko nema garazu,trenutno ga drzi u zetovoj garazi ali nece moci doveka...pitao me je da li mu je to dovoljno i sta bi jos mogao da ugradi,da bi bio koliko toliko siguran...sem kasko osiguranja ja nisam znao nista drugo da mu predlozim,pa Vi ako znate jos neke vidove zastite,molio bih da napisete...hvala
Passat b5 2000.-zastita
Collapse
X
-
Re: Passat b5 2000.-zastita
satelitsko pracenje ne znaci mnogo jer moze da se eliminise a i skupo je. OBD moze da napravi falc tj da taj postojeci bude tu gde jeste ali da ne fenkcionise tj samo mu se skine K linija a drugi se izvede negde recimo u gepek ili ispod zadjeg sica ili u motornmom prostoru itd itd. Dodatni immo je chip kao sto ima u kljucu stim da citac se postavi negde na samo njemu znano mesto a da bi upalio auto mora da priblizi taj drugi chop tom citacu u suprotnom moze da place pored auta.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
srpska rabota bato. znas ono kad pitali lika dal zna da svira violinu. kaze, nisam probao ali znam 100%
igrom slucajeva tema vezana za jedan od poslova kojim se bavim a i caletov A4 zasticen na taj nacin (dub. immo).deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ajde da se ponovim. Malo jastuče sa jedno 500 trokrakih udica za pecanje na vozačevo sedište, pa čik neka neko sedne!!! Alarm je sitan doživljaj za zvuke dotične osobe koja bi to isprobala!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Malo jastuče sa jedno 500 trokrakih udica za pecanje na vozačevo sedište, pa čik neka neko sedne!!!http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
Comment