drugar mi je ponudio za mog bmw-a felne 17" sa svog megana,felne imaju mislim 7 ili 8 rupa blizu jedna pored druge,on kaze da su univerzalne za sva auta ,pa me zanima jel mogu te felne na moj bmw.
Ako ima osam rupa onda moze da pokrije samo dva tipa glavcina, obe sa cetiri srafa i dva razlicita raspona srafova. A centralni otvor mora da im bude isti. znaci te felne mogu na dve razlicite glavcine, nikako za sve tipove automobila.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Pazi, nbbulevar, verujem da su te feluge koje ti je prijatelj ponudio OK i sve to... Ali je chovek (fantastik) napisavshi post samo mislio dobro. Naime, u pravu je shto se tiche 17" - mnogo je to za tvoju bembaru a uzevshi u obzir nashe tzv. "puteve" Shebacesh trapove i veshanje sa 17-icom, vec vidjao ranije...
Mozes da stavis 17' samo bi onda morao da vozis auto ko Trabanta
Da lepo izgleda - izgleda, ALI... Sve preko 16" na E36 = problemi, vidjao sam kako su ljudi unishtili svoje automobile samo da bi vozili 17" iz fazona... Racionalno gledano, to je bespotrebno bacanje novca, pa sad ako neko ima isuvishe...
Comment