pojasnite mi razliku izmedju maree i marenga jer su i cene na trzistu razlicite.O cemu se radi?
fiat marea i marengo
Collapse
X
-
Re: fiat marea i marengo
pa marengo je marea karavan bez zadnje klupe. neka vrsta dostavnog vozila.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Hvala na odgovoru, i ja sam se to pitao. A jednom kad sam gledao jedan marengo, kreten koji ga je prodavao mi je rekao da to znaci da su kvalitetni delovi i dobar motor unutra, ono tipa audi a6 i s6. Epa s6 je marengo, tim recima mi je objasnio. Odmah sam znao da lupeta glupostiSKR je SKR za SKR
Comment
-
-
Originally posted by vladaaHvala na odgovoru, i ja sam se to pitao. A jednom kad sam gledao jedan marengo, kreten koji ga je prodavao mi je rekao da to znaci da su kvalitetni delovi i dobar motor unutra, ono tipa audi a6 i s6. Epa s6 je marengo, tim recima mi je objasnio. Odmah sam znao da lupeta glupostiNeverovatno kako neki ljudi nemaju obraza, nego mogu da te gledaju u oci i toliko lazu i sludjuju...
Razlika izmedju Maree i Marenga je u tome sto je ovaj drugi predvidjen kao teretni pa u jednoj varijanti se isporucuje bez zadnjih sedista (variante 2 posti)a u drugoj varijanti ima zadnja sedista (variante a quattro posti) ali je izmedju njih i gepeka postavljena metalna resetka.Marengo najcesce ima slabiju opremu od Maree (samo jedan airbag,elektropodizace samo napred i sl. i uvek ima zatamnjena zadnja stakla).Sve ostalo na autu je potpuno isto, cak varijante sa dva prednja sedista pozadi imaju montirane nosace sedista,tapacirunge i kurble za prozore sto koriste preprodavci automobila da u ubace sedista sa otpada pozadi i prodaju ga kao putnicki(nabavna cena teretnog karavana je naravno znatno niza jer je generalno pohabaniji auto).Dakle, preporuka je da ako kupujete Marenga obavezno uzimate onog sa originalnim zadnjim sedistima i da obavezno iza zadnjih sedista bude metalna zicana resetka jer se ona ugradjuje samo u Marenga sa cetiri sedista. Naravno u principu je jos bolje uzeti Mareu.
Comment
-
Comment