Golf VI GTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Golf VI GTD

ovim putem samo zelim da podelim iskustvo koje sam juce doziveo naime bio sam u prilici da nekih dva sata vozim GTD !
    elem prijatelj koji vec dugo zivi u Nemackoj je kupio novog Golfa GTD i naravno posetio je staru ekipu i odmah je pala probna voznja ) auto je bruka , brz, upravljiv, odlicno lezi na putu, ubrzanje , udobnost ama bas sve ...iskreno nikad nisam bio neki ljubitelj golfa ali posle ovog mmmmmmmmmmmmm
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: Golf VI GTD

Ja vozio 2.0 TDI DSG i 1.6 TDI i... nikad ga ne bih kupio, a pogotovo ne za cenu koju su mu odredili...

Comment

• Darth Malak
      CBC Senator
      • 26.05.2008
      • 207
      • Beograd

Originally posted by mupe
      Ja vozio 2.0 TDI DSG i 1.6 TDI i... nikad ga ne bih kupio, a pogotovo ne za cenu koju su mu odredili...
      ma koja bre cena ,nisam ga ni pitao posto je platio a i ne zanima me ,dok sam vozio cutao sam i nisam skidao osmeh sa lica

naravno da ima boljih kola itd. ali meni bi bas pasao jedan GTD

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

A eto, vidiš koliko se ukusi razlikuju... Ne kažem da je auto loš, jer nije. Ono što je za svaku pohvalu je kako je tih, jer se dizel motor u kabini praktično uopšte ne čuje. Ali, 4 boje osvetljenja istovremeno na instrument-tabli, preuska sedišta koja su postavljena preblizu jedno drugom, prilično nestabilan zadnji deo koji skakuće po neravninama na usponu Bubanj Potok toliko da izbacuje auto iz pravca i doplata za svako parčence opreme...

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

Originally posted by mupe
          A eto, vidiš koliko se ukusi razlikuju... Ne kažem da je auto loš, jer nije. Ono što je za svaku pohvalu je kako je tih, jer se dizel motor u kabini praktično uopšte ne čuje. Ali, 4 boje osvetljenja istovremeno na instrument-tabli, preuska sedišta koja su postavljena preblizu jedno drugom, prilično nestabilan zadnji deo koji skakuće po neravninama na usponu Bubanj Potok toliko da izbacuje auto iz pravca i doplata za svako parčence opreme...
          slazem se da je tih za dizela , boje nisam primecivao ! pazi sto se tice sedista , ja inace imam 198 cm i oko 110kg, ortak 185 cm -90 kg i nisam primetio da su uska ili blizu jednom drugom tj. nije nam nista smetalo,nestabilnost nisam primetio ,mozda je dva sata ipak premalo na autoputu bg-zg ali se apsolutno slazem da je nevidjeno sr*nje doplata za opremu tj. kako su to napravili,preterase ga , otisao na vw.de konfigurator onako iz zezanja koliko bi me kostao , stavio nesto malecko od dodatne opreme i bilo je od cene , tako da sam sajt oma zatvorio

Comment

• mupe
            CBC Senator XXL
            • 05.10.2006
            • 822
            • bg
            • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^E, upravo to... I da, zaboravio sam, serijski se dobija otvarač za pivo sa VW znakom. Nice touch. Kad sedneš sledeći put u njega, obrati pažnju na tablu. Na njoj ima plavo, crveno, belo i narandžasto svetlo.

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

he, sledeci put bice kad covek opet dodje u Bgd,ide danas tj.sutra ili kad mozda ja kupim VI GTD

Comment

Working...
              X