U poslednje vreme na pumpama u Srbiji,nude nekoliko vrsta dizel goriva,D1,D2,Eko dizel,Eko dizel 300,Euro 4,Euro 5,Eko dizel 50 i ko li jos zna ,jos koliko vrsta dizela nas ceka ubuduce?!Vecina nas je u nedoumici,koji dizel sipati u svoj auto?Ja imam Astru G-1.7 dti,god.proiz.2001(Dizel motor-Euro 3).Da li neko zna, koji dizel treba da koristi moj auto?Srdacan pozdrav i SRECNA VAM NOVA 2010 GODINA!
EKO-dizel,veika zagonetka
Collapse
X
-
Re: EKO-dizel,veika zagonetka
Eko 50 niposhto,to je obican d2 samo blago rafinisan,niposhto eko50.Gorivo sipaj na OMW ili na MOL pumpama oni imaju ispunjenu evo 5 i evo 4 normuOriginally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
E, sad ... EKO 50 bi trebalo da bude gorivo za EURO IV motore pa može i za EURO III. Stoji da NIS trpa šta gde stigne, i da MOL ima najbolje gorivo, ali sumnjam da ima EKO 50 gorivo, bar ja nisam viđao ...
@spainica: Ne vidim odakle si ... ali, ako si iz BG-a, ovde imaju samo tri MOL pumpe
Comment
-
-
Pa najskuplji!!!! Tako skromno pomažeš državu. Kvalitet je perfektan, gledao sam testove g. ALVIROVIĆA ili TRNAVČEVIĆA, jednog od njih dvojice, svejedno kojeg. Sad ozbiljno, ako je to u crevu zaista šta se deklariše, onda svakako eurodizel. To je prestižno gorivo i poklapa mnoga predhodna goriva.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Originally posted by mistermobileuro dizel 5,NISov,preporucen od strane Mercedes Benza,vrti se stalno reklama; mućka sa gorivom, ili imam neki kvar na motoru. ' 'bo ih EVRO 5 !!!
Comment
-
Comment