nissan GA16DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dejoo
    CBC Član
    • 18.04.2005
    • 46

nissan GA16DE

zdravo moji stari drugovi!
    jedna od meni omiljenijih mjesta na ovom interentu je ovaj naš forum. mnogo godina sam član, malo manje pišem... ali. tu sam!

uglavnom imam priliku uzeti automobil s nissanovim GA16DE motorom koji razvija nekih 125ks-a.
    radi se o modelu nissan sunny 1.6L, 16V iz 1988g.

nije da sam pri nekim parama ali ovaj auto mi se nudi za bjednih 400eura,... limerski je NOV, imaj jednu točkicu hrdje na sebi.
    podvozje koni štelajući amortizeri, nove pakne na diskovima, sve na struju, abs, servo ... i ostalo...

mene zanima najviše taj agregat, koje su njegove mogućnosti za ugradnju turboa (dali bi naprimjer pasao od GA18DET ili 2.0?)
    mislio sam ga malo tunirati, prilagoditi pravom jap looku i ostalo što ide uz sve to.
    ili šta već da ide ispod 13sekundi na 402m?
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: nissan GA16DE

ga16 sa 125ks?
    taj motor je isao u almeru i sentru i imao je 101ks. na amrickim sajtovima mozes naci dosta o mogucim modifikacijama kojih ima dosta jer je fabricki taj motor izlazio dosta "prigusen". najlakse modifikacije su stavljanje 4-2-1 grane i promena stepena paljenja.

ovde imas par osnova za dalju pretragu

http://www.freshalloy.com/forums/archiv ... 20598.html
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
    X