Oduzet auto-Sumnjiv broj sasije!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rudic.m
    CBC Senator XXL
    • 30.07.2008
    • 407
    • Odžaci

Oduzet auto-Sumnjiv broj sasije!

E,dragi moji foreumasi,od danas sam pesak.ZAustavio me policajac(i to onako,bez palice) i kad je video da sam ispravan ,aj da proveri brojeve.Posto je rec o Opel suzi,predstavljao sam je,zna se kako je trula .Tako je i moja bila na patosu uzas pa i blizu broja sam morao da varim,na nekih 3-4cm.Ovaj kad je video da je vareno odma se nasmejao(kao da uziva) i kaze da voli da oduzima suze.I sam vozi jednu.Ja mu objasnjavam da je trula bila i da sam tu morao da varim a on ce meni kako sam ja to morao da prijavim kako bi dosao vestak i dao mi dozvolu da varim oko broja.Nista,u stanicu,napisa mi potvrdu da su uzeli auto,izvadio sam iz auta sve sto sam mogao.Na pitanje kad ce vestak doci(posto dolazi iz NS a auto je oduzet u Baču),on mi kaže za jedno 15-30 dana,kako mu se ćefne!
    Koja je sad procedura?Mora li on mene zvati kad dodje vestak,da ja budem prisutan i mogu li oni da utvrde da broj nije isecan?
    Sta mi je sad činiti?
    viewtopic.php?f=15&t=31792
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: Oduzet auto-Sumnjiv broj sasije!

Djubre. Nisi morao kod vestaka ako si vario oko broja morao si samo ako je broj truo pa menjas ceo taj deo da bi ti posle ukucali pus.
    Naravno da mogu vestacenjem da utvrde, rasturi tepih tu i vidi gde je krpljeno i da li je var samo oko broja ili su udarane zakrpe na patosu.
    Sad procedura je takva kakva je ne znam koliko imaju prava da ti drze auto na proveri, ali odstetu neces nikakvu dobiti kada ti vrate auto.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• deki74
      CBC Veteran
      • 03.02.2008
      • 139
      • Beograd

Kako ih bre nije sramota da se izivljavaju nad ljudima koji voze kola stara 20 i kusur godina,ova zemlja jednostavno mora da propadne.

Comment

• Kubikaza
        CBC Veteran
        • 01.10.2008
        • 169
        • Nis

Jer nisi slucajno slikao to mesto kad je majstor vario ili ko vec?
        OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
        http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo

Comment

• tomamega
          CBC Senator XXL
          • 19.03.2009
          • 715
          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

E stvarno svašta. Na žalost, ne znam kakva je procedura i tu ne mogu da ti pomognem. Ali mogu da ti dam moralnu podršku, da se ne nerviraš mnogo, ali to je stvarno van svake pameti. To je ono, krećem da te proveravam pa ću ti sigurno naći nešto, tipa nemaš 2/3 ili koliko već treba rezervnih sijalica...

Comment

• rudic.m
            CBC Senator XXL
            • 30.07.2008
            • 407
            • Odžaci

Ja sam radio auto i slikao sam patos i na njemu se vidi pre i posle varenja.Nije bas u krupnom planu ali se vidi.
            Djubrad su nevidjena!Tako su mi se zgadili poslednjih par meseci da je to strasno!
            Mogu li ja da tuzim posle policajca ako se utvrdi da je sve ispravno?
            Kupio sam krs i ulozio para i para u njega da ga sredim i sad mi dodje majmun da ga oduzme.
            Mislim da je trazio pare jer se neckao da li da idemo u sup ili ne ali ja nisam na to obracao paznju.
            Isto me tako u Ns zaustavi radar i gledao mi broj i ja mu lepo kazem sta sam radio i on me pusti normalno.
            Dokle ce oni biti bog i batina u ovoj drzavi,nije mi vise jasno!?Mogu da ti rade sta hoce i ako se slucajno bunis,mozes samo jos vise da na****s!

Comment

• Kubikaza
              CBC Veteran
              • 01.10.2008
              • 169
              • Nis

Ako imas te slike prilozi to kao dokaz da se kolko tolko vidi da tu nista nije muvano cukano.I srecno...
              OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
              http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo

Comment

• pistre
                CBC Senator
                • 19.02.2008
                • 234
                • bg, vozdovac

e a da ti je falio trougao napisao bi ti kaznu za to i bio bi srecan

Comment

• rudic.m
                  CBC Senator XXL
                  • 30.07.2008
                  • 407
                  • Odžaci

E,a da jutros nisam krenuo na put bio bi jos srecniji

Comment

• Puzo81
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2009
                    • 687
                    • Novi Sad/Prijepolje

Stvarno beda zesca.Nadam se da ces uskoro dobiti kadja nazad.Garant im je zasmetalo sto je sredjen pa uzeli da te njakaju sve redom.

Primetio sam da mnooogo mrze auta koji su u fulu spolja,u smislu ispoliran,felne i ostalo.I mene su izakali jednom prilikom i dosli do brojeva.U stvari nisu ni dosli jer nisu znali dje se nalaze a ja im nisam hteo reci.S obzirom da nidje u blizini nije bio tehnicki da bi me poslali na vanredni pustili su me i rekli videcemo se mi jos

Comment

• rudic.m
                      CBC Senator XXL
                      • 30.07.2008
                      • 407
                      • Odžaci

E,mislim i ja da su zavidni.Bas lik i vozi suzu pa mu valjda krivo sto i njegova nije takva!Samo da vidite kez na njegovom licu.Kaze kako je do sad oduzeo 15 komada i da je ekspert za njih.Gledao mi godista stakala,izvlacio pepeljaru,onaj pretinac...
                      Dobro je sto nisam stavio tablu od Astre,rekli bi da to nije kadet,hehe!

Evo slika sta sam radio.Nadam se da se vidi pravo stanje.

Comment

• roske
                        CBC Senator
                        • 08.03.2007
                        • 272
                        • Lazarevac
                        • Alfa Romeo 145 boxer

Originally posted by rudic.m
                        Dokle ce oni biti bog i batina u ovoj drzavi,nije mi vise jasno!?Mogu da ti rade sta hoce i ako se slucajno bunis,mozes samo jos vise da na****s
                        Uvek su bili bog i batina a tek sad su se osilili kad je izasao ovaj novi zakon za srednju i nizu klasu,
                        u stvari srednja vise i ne postoji.
                        Auto ce ti verovatno vratiti ali zivce i izgubljeno vreme nece sigurno.

Comment

• peaveeus
                          CBC Veteran
                          • 24.03.2008
                          • 118
                          • beograd

Ako moze predlog,
                          Idi slikaj auto u kakvom si ga stanju predao, sve delove motora, felne i sve sto mozes, sto detaljnije.
                          Mom ujaku su tako zaplenili auto, na istu foru, sva sreca te je slikao sve jer kada su mu vracali kola falilo je pola delova u kolima i motoru, ispostavilo se da je pandur video lep primerak i da je odlucio da mu treba bas jedan takav za delove za njegov.
                          Ne bih da te prepadam ili nerviram, ali budi spreman na najgore i preduzmi korake da se obezbedis da ti se to ne desi.
                          Pozdrav,
                          Peavee
                          FixOrRepairDaily

Comment

• Alekre
                            CBC Senator XXL
                            • 12.09.2005
                            • 780
                            • Smederevo

Plavi nemaju dve cuke. Mene su sinoc zaustavili dok sam vozio skuterce. Drzali me ispitavali 10 minuta po onoj zimi.

Prvo me je smarao sto mi je speedo izgraviran 120km/h a skuter je 50cc. Objasnjavao sam mu da 50, 125 i 150 imaju isti speedo. Ponudio sam mu da proba, kaze da nece Onda me me pitao gde mi je menjac na skuteru, kazem coveku da nema. Terao me je da dam kontakt pa mi je pristiskao rucice da vidi da li se pali stop, kako bi utvrdio da li je kocnica ili kvacilo Gleda dokumenta, sve ispravno, skuter se vodi na moje ime... Posle me je terao da podignem glavu i da vidi da li sam zakopcao kacigu i pitao me je da nije kineska posto imam kineze na njoj i kineska slova. No, to su japanska slova a sa leve strane je japanka koja drzi katanu a sa desne pravi samuraj Prosto mi nije jasno kako moze takve gluposti da mi izvali.
                            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Originally posted by rudic.m
                              Evo slika sta sam radio.Nadam se da se vidi pravo stanje.
                              Vidi se pravo stanje! I u tome si se vozio? A brojeve šasije ne vidim ni pre ni posle varenja!

Comment

Working...
                              X