E,dragi moji foreumasi,od danas sam pesak.ZAustavio me policajac(i to onako,bez palice) i kad je video da sam ispravan ,aj da proveri brojeve.Posto je rec o Opel suzi,predstavljao sam je,zna se kako je trula .Tako je i moja bila na patosu uzas pa i blizu broja sam morao da varim,na nekih 3-4cm.Ovaj kad je video da je vareno odma se nasmejao(kao da uziva) i kaze da voli da oduzima suze.I sam vozi jednu.Ja mu objasnjavam da je trula bila i da sam tu morao da varim a on ce meni kako sam ja to morao da prijavim kako bi dosao vestak i dao mi dozvolu da varim oko broja.Nista,u stanicu,napisa mi potvrdu da su uzeli auto,izvadio sam iz auta sve sto sam mogao.Na pitanje kad ce vestak doci(posto dolazi iz NS a auto je oduzet u Baču),on mi kaže za jedno 15-30 dana,kako mu se ćefne!
Koja je sad procedura?Mora li on mene zvati kad dodje vestak,da ja budem prisutan i mogu li oni da utvrde da broj nije isecan?
Sta mi je sad činiti?
Koja je sad procedura?Mora li on mene zvati kad dodje vestak,da ja budem prisutan i mogu li oni da utvrde da broj nije isecan?
Sta mi je sad činiti?

Gleda dokumenta, sve ispravno, skuter se vodi na moje ime... Posle me je terao da podignem glavu i da vidi da li sam zakopcao kacigu i pitao me je da nije kineska posto imam kineze na njoj i kineska slova. No, to su japanska slova a sa leve strane je japanka koja drzi katanu a sa desne pravi samuraj
Comment