E,dragi moji foreumasi,od danas sam pesak.ZAustavio me policajac(i to onako,bez palice) i kad je video da sam ispravan ,aj da proveri brojeve.Posto je rec o Opel suzi,predstavljao sam je,zna se kako je trula .Tako je i moja bila na patosu uzas pa i blizu broja sam morao da varim,na nekih 3-4cm.Ovaj kad je video da je vareno odma se nasmejao(kao da uziva) i kaze da voli da oduzima suze.I sam vozi jednu.Ja mu objasnjavam da je trula bila i da sam tu morao da varim a on ce meni kako sam ja to morao da prijavim kako bi dosao vestak i dao mi dozvolu da varim oko broja.Nista,u stanicu,napisa mi potvrdu da su uzeli auto,izvadio sam iz auta sve sto sam mogao.Na pitanje kad ce vestak doci(posto dolazi iz NS a auto je oduzet u Baču),on mi kaže za jedno 15-30 dana,kako mu se ćefne!
Koja je sad procedura?Mora li on mene zvati kad dodje vestak,da ja budem prisutan i mogu li oni da utvrde da broj nije isecan?
Sta mi je sad činiti?
Koja je sad procedura?Mora li on mene zvati kad dodje vestak,da ja budem prisutan i mogu li oni da utvrde da broj nije isecan?
Sta mi je sad činiti?
Comment