Krađa u Delta City-ju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • little
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 912
    • BGD
    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Krađa u Delta City-ju

Savetujem oprez svima koji posećuju TC Delta City, ali i ostale tržne centre!!!
    Naime, sinoć se dogodila pljačka na najsiroviji način.
    Čovek je otišao u banku da podigne platu, vratio se na parking i zatekao probušenu gumu na svom automobilu (Dajevu, za radoznale).
    Dok je menjao gumu iz kola su mu nestala dokumenta, torbica, pare, kartice, mobilni telefon...

Zato, ako vidite probušenu gumu, posebno u tržnom centru, očekujte da će doći do pljačke!
    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Re: Krađa u Delta City-ju

Napolju ili unutra u garaži? Koje doba dana?

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Nije prvi put za DC, verujte. Ali je slično i po drugim tržnim centrima. Jednostavno, kamere ne vide baš svaki ćošak.
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Darth Malak
        CBC Senator
        • 26.05.2008
        • 207
        • Beograd

nemojte da idete u trzne centre i onako su preskupi

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

znaci, kada vidim busnu gumu na svom autu, a parkiran sam u trznom centru, da bezim glavom bez obzira. primljeno k' znanju
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• little
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 912
            • BGD
            • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by skijash
            Napolju ili unutra u garaži? Koje doba dana?
            U garaži! Predveče, između 17 i 18h.

znaci, kada vidim busnu gumu na svom autu, a parkiran sam u trznom centru, da bezim glavom bez obzira. primljeno k' znanju
            Ma ne, samo ne ostavljaj dokumenta i novčanik u automobilu koji nije zaključan. I kupi bejzbol palicu
            "zensko si brate"

Comment

• tomamega
              CBC Senator XXL
              • 19.03.2009
              • 715
              • Beograd / Crna burma, prim. prev.
              • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Nije to slučajno, čim je on baš tada podigao platu i dosta keša. Verovatno se snimaju ljudi koji tu podižu lovu sa bankomata ili iz banke (tu je banca intesa).

Mene više brinu kradljivci automobila, pošto je to narasrpostranjenije baš u tržnim centrima.

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Vrlo je moguce da busna guma i kradja nisu povezani.dzeparosi cirkulisu tuda i kada im se ukaze prilika iskoriste je.meni samo nije jasno kako on nije cuo da mu otvaraju vrati ili osetio?nije valjda ostavio sirom vrata?
                Inace ni kad parkirate auto,ne ostavljajte stvari na vidnom mestu,jer se nece ustrucavati da polome staklo!

I love my

Comment

• DraxNS
                  CBC Senator XXL
                  • 24.10.2006
                  • 520
                  • Bačka Palanka
                  • Peugeot 307 SW

Šta god liči da bi moglo biti vredno trpam u gepek.... uvek i svuda (ako već ne nosim sa sobom) a malu bejzbolku gajim u to istom gepeku....

E sad ako će stakla da razbijaju .. tu ih ne mogu sprečiti... ali zato imam delimični kasko...

Ovde je problem najvećim delom samoindukovan... ličnom nepažnjom.

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by Kanarinac
                    meni samo nije jasno kako on nije cuo da mu otvaraju vrati ili osetio?nije valjda ostavio sirom vrata?
                    Prišao je automobilu i video da je guma legla. Otključao automobil, stavio stvari na sedište, otvorio prtljažnik iznutra, otišao da uzme pribor, uz put je stao neki volvo da pita da li treba pomoć. Toliko je bilo potrebno da mu maznu sve. Uključujući ključeve od kola.
                    Pritome, što reče Xenoks iz PUG kluba, ovo stvarno jeste situacija u kojoj čovek ne razmislja za otvorena vrata ili torbicu na sedistu, nego samo da sto pre zameni tocak i to obicno zaledjen po ovakvom vremenu.
                    "zensko si brate"

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

I to što stavljaš u gepek nije neko rešenje, nekom našem prijatelju su tako maznuli laptop i torbu na parkingu kod sava centra, videli su pre nekog koncerta da prebacuje stvari u gepek i samo sačekali da ode.

Comment

• deki74
                        CBC Veteran
                        • 03.02.2008
                        • 139
                        • Beograd

Isti slucaj se desio vlasniku jedne knigovodstvene agencije pre 2 meseca,covek podigao pare u banci seo u auto i posle pola kilometra primetio da mu je zadnja guma ispustila,dok je podizao auto i menjao gumu ostao bez torbice sa novcem .

Comment

• Azrael
                          CBC Senator
                          • 29.06.2006
                          • 278
                          • Kragujevac

Ovo sa busnom gumom je standardna sema sa kojom rade krimosi u Madjarskoj i Austriji. Stanes na pumpu da natocis gorivo, i dok placas neko pridje i izbusi gumu da polako pusta. Posle te samo prate do neke nedodjije gde potpuno ispusti, i dok menjas, oladete za sve sto imas....

Comment

• Keketarac
                            CBC Senator XXL
                            • 01.09.2007
                            • 588
                            • Novi Sad
                            • Seat Ibiza 1.2 TSI

Na slicnu foru su i mene ojadili ispred TC Rodic u NS.
                            Jedina razlika je sto nije stao matori Volvo, nego je neki lik prisao i pitao da li su kolica slobodna To mi je bilo sumnjivo, ali je tad vec bilo kasno.

Dok sam cekao policiju da napravi zapisnik, video sam da su na parkingu TC izbusene gume na jos 4 vozila. I to uvek zadnja leva.
                            Ja sam se verovatno prvi pojavio od svih izbusenih.

Pitanje kako nije cuo i video.....i mene je isto mucilo dok nisam malo bolje razmislio-gumu su probusili nozem na 2 mesta, sigurno ne radi samo jedan covek, da sam ih i video, mogao sam da popijem batine ili noz.

Inace na prakingu TC Rodic, po prici ljudi iz obezbedjenja, jedan covek koji je zatekao lopova je popio srafciger u stomak.

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Stvarno mi nije jasno da li je u pitanju kriza ili o cemu se radi...u inostranstvu i da razumem donekle,stranac si u svakom slucaju,racunaju da si morao da poneses novac cim si dosao...ali ovde da obijaju auto oko 22h i to ispred zgrade ne mogu da shvatim...jednom komsiji su skinuli tablice i otvorili auto ali nisu pretpostavljam mogli da upale...drugom su oterali auto,i sto je najveca fora drugi komsija ih je video i mahinalno(ne razmisljajuci)pitao "Brate,sta to radis?"...obijac je mrtav hladan zavrnuo jaknu i pokazao mu oruzje uz reci "jel ti nesto nije jasno???"Mislim sta reci

Comment

Working...
                              X