Negde u oktobru odrzava se neki auto sajam u Amsterdamu.Poshto me mrzi sad da listam shtampu da vidim shta je gde je molim chlanove koji znaju da mi odgovore shta je to u stvari,najblizi hoteli,koliko koshta aranzman,gde se tachno odrzava?
Ma drugarica koja radi u turistichku agenciju me pitala za to pa nisam mogao nishta da joj odgovorim ,pa reko chekaj da pitam na cannon mozda neko zna kad ono Znachi josh jednom.Trazi se .Sajam automobila u Holandii(Amsterdam?) Koji datum?Najblizi hoteli?Jel neko bio ?Utisci?Hvala
drugarica promasila profesiju
valjda mi nju treba da pitamo za sve detalje, barem ja bi za takve informacije uopste svratio u turisticku agenciju a ne bi da odem da se gledamo belo ko u cirkusu
btw, bas sve info postoje na netu ukljucivo i avonske karte, rezervacije hotela, renat a cara, bilo cega...
European Roud Transport Show.14-22 oktobarSajam za transportna i komercijalna vozila u Amsterdamu.Cene hotela nochenja sa doruchkom od 79 do 179eu9bar ona 23 hotela koi su akreditirani kod organizatora.Hvala svima koi su se potrudili da odgovore(i Bricku naravno)
Comment