danas se tusiram i zvoni telefon. javlja se moja djevojka i cujem da prica sa jednim nasim prijateljem. i pita me iz hodnika:"hoces da provozas BMW Z3 coupe M-Power?" ... prvo sam mislio da sam lose cuo a onda sam joj iscupao telefon iz ruku...lik me zvao da kaze da ce da dobije na nekoliko dana Z3 M od prijatelja jer je njemu dosadio - kupio X5 pa mu vise nije trip...
lik kaze da ga je vozio neki dan i da se odusevio. vozis na 2-3000rpm i sve je OK. stisnes gas i vec si na >7000rpm i pula guma je za tobom na asfaltu...inace je na prodaju za 25000? i ovaj moj prijatelj se zestoko lozi...
i sad zivim u neizvjesnosti i obliva me hladan znoj u iscekivanju godoa...
P.S. ubacicu slike a mozda i neki filmic!
P.P.S. lik kaze da je isao kroz grad i na izlazu na tranzit gdje je brzina 100-120 kad navuces (krivina na uzbrdici) navukao oko 200km/h a da ni sam nije skontao kada...
lik kaze da ga je vozio neki dan i da se odusevio. vozis na 2-3000rpm i sve je OK. stisnes gas i vec si na >7000rpm i pula guma je za tobom na asfaltu...inace je na prodaju za 25000? i ovaj moj prijatelj se zestoko lozi...

i sad zivim u neizvjesnosti i obliva me hladan znoj u iscekivanju godoa...
P.S. ubacicu slike a mozda i neki filmic!
P.P.S. lik kaze da je isao kroz grad i na izlazu na tranzit gdje je brzina 100-120 kad navuces (krivina na uzbrdici) navukao oko 200km/h a da ni sam nije skontao kada...
Comment