Mala pomoc u proceni !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Mala pomoc u proceni !!!

Pozdrav drustvo , drugar i ja racunamo na vasu pomoc pa izdvojte malo vaseg vremen (ako nije problem)

Vrednost Citroen Saxa 2001 1,4 benzin sportak 74kw (koji je i na slikama) . Moze li ovaj auto da se proda za oko 4000e po vama??
    Drugar ga dobija u zamenu i dolpatu (vlasnika saxa) za Opel Omegu 2001 2,2 benzin sa ugradjenim plinom ( atestiran) i vrlo jakom opremom (sto bi rekli sve na dugme )
    Inace Saxo nema nesto preme , nema plin ali je spoljni izgled jako dobar. E sada koliko je lako prodati tj pronaci kupca za ovaj auto ???
    Ja sam pristalica varijante da Omegu ako vec i hoce da menja da je trampi za "normalan" (na primer ovaj saxo samo da nije sportak - ovo navodim samo kao primer ) putnicki auto iz razloga sto ce se lakse prodati mada ne mora da znaci da sam i ja u pravu , stoga ocekujem i neke vas ekomentare.
    Pozdrav i Hvala.

Evo slika Saxa

• Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Re: Mala pomoc u proceni !!!

kad kazes sportak, mislis na ovu gomilu nepotrebne plastikarije?pogledaj kako se krecu cene ovog auta po oglasima,pa oduzmi jedno 200-300 evra i eto ti vrednosti.ovog plastikanera ces tesko prodatu nekom normalnom,mada uvek moze da ti naleti neki nalozeni klinac...

I love my

Comment

• tomamega
      CBC Senator XXL
      • 19.03.2009
      • 715
      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: Mala pomoc u proceni !!!

Meni auto izgleda stvarno fenomenalno. Nikako se ne bih složio da ga daš ispod ili kao što je tržišna cena za takve modele.

Auto te klase koji ima 74kwh, znači oko 100 konja, je definitivno malo nabudženiji od proseka za taj auto. Ako mu je motor fabrički, onda stvarno ima nekih sportskih karakteristika. Vidim da mu je limarija iznad proseka.

Ali, sve to pada u vodu kada narod nema para. Zakon ponude i potražnje...

Comment

Working...
      X