Jaguar V12 (double six). Voziti il biti vozen?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marijano
    CBC Član
    • 12.12.2009
    • 17
    • Beograd

Jaguar V12 (double six). Voziti il biti vozen?

Ovo pitanje sam uvek voleo da postavim za jake automobile koji su ipak limuzine predvidjene za direktore ili plemice.
    Iskren da budem ne znam da li bih vise voleo da budem vozac ili plemic.
  • cameleon
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2008
    • 315
    • Obrenovac

Re: Jaguar V12 (double six). Voziti il biti vozen?

...bas zanimljiv prevoz..., pratio sam restauraciju duze vreme kod majstora, zapamtio dosta tih engleskih detalja...i najzad kad sam cuo taj dvanestak odusevio se...

I nisam bas odusevljen tom njegovom tablom i tim volanom(engleska posla),stvar ukusa, ali taj auto ima mnogo drugih atributa, svoj smek i liksuz spakovan na poseban nacin..., iako je, konkretno ovaj model, 88. ili 9.-to

Comment

• marijano
      CBC Član
      • 12.12.2009
      • 17
      • Beograd

U pravu si to sto se tice table i drveta. mislim da je to previse, tj nije moj fazon.
      Ne znam da li si konkretno mislio na ovaj http://www.oglasisrbija.com/oglas/vo...0-0015176a12d0, al motor mu je vrh.
      Ovi noviji su dosta umereniji po tom pitanju. Ortak mi je kupio jaguara X-type AL DIZEL . Vozio sam se u njemu i ekstra je udoban. Ovaj moj kaze i da ne trosi mnogo. U ovom drugom slucaju bih voleo da me voze, al ovaj double six bih definitivno ja malo probao

Comment

• cameleon
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2008
        • 315
        • Obrenovac

Jeste..., taj model, ali nije isti auto..., ovaj Daimler je bio tamno sivi (metalik) i imao nekakve zicane felne i autenticni amblem Daimler na haubi umesto jaguara...

Mislim da je taj jaguar na haubi dodat umesto amblema Daimler..., ne bih se slozio da je model Daimler, jer je bila nekakva saradnja ove dve kompanije, pa je verovatno u Americi nosio naziv Daimler...

I ja bih provozao, ali je bilo neizvodljivo, jer je to neciji auto, mada ne bih ni pokusavao, da me ne bi bolela glava previse...

Comment

• marijano
          CBC Član
          • 12.12.2009
          • 17
          • Beograd

U mom kraju se kaze da se auto, zena i kuca ne pozajmljuju nikome .

Ovaj luksuz definitivno zasluzuje tu cenu, al iskren da budem moze da se nadje dosta dobrih vozila za te pare koja bi i sam vlasnik mogao da vozi tj da ne zahtevaju vozaca.

Comment

Working...
          X