pezo 309 GTi 1.9 8V 130KS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • flash_back
    CBC Početnik
    • 08.07.2009
    • 8
    • BG

pezo 309 GTi 1.9 8V 130KS

ok, znaci pazarim ovoga meseca pezoa 309 GTi 1.9 8V 130KS ne zamerite sto pokrecem ovu polemiku na vise foruma - radim to kako bi prikupio sto vise informacija o njemu

dakle, sta mislite o doticnom, motor i to me interesuje, kako su se pokazali i dali moze da se uzme kao "osnova" za dalje dorade tj. tuning? hteo bi da ga chipujem takodje, vidim na ovom sajtu da nema nikakvih informacija za ovaj 8V motor, za 16V sa katom sa 146 i bez kata sa 160KS izgleda da moze, ali sam bacen u rebus jer ne stoji nista za 8V

dalje, kazem mi drugar da od dodatne styling opreme za njega nema nista, znaci sve sto budem budzio bice custom made

dakle, svi vasi utisci i kometari i poznavanja sa doticnim motorom su vise nego dobrodosli... imao sam ranije 309-ku samo 1.3 tako da znam dosta oko njega, samo ovaj 1.9 motor mi je ne poznat pa me znaci interesuje sve sto mogu da saznam o njemu
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: pezo 309 GTi 1.9 8V 130KS

chip i kajen filter obavezno !
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• flash_back
      CBC Početnik
      • 08.07.2009
      • 8
      • BG

hvala ali pitanje je jer moze to je problem druze

Comment

• TheWickerMan
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2007
        • 791
        • DE
        • AR Giulietta TCT

Originally posted by flash_back
        dalje, kazem mi drugar (NS Tuning) da od dodatne styling opreme za njega nema nista, znaci sve sto budem budzio bice custom made
        Ako ga uzmes,nemoj nikakve "tuning" branike,stopove,tribale,svetlece prskalice i ostale gluposti koje dodaju konje "na kilo"

Auto je solidan GTi automobil 80-ih godina i nije predvidjen za "budzenje:...

Comment

• flash_back
          CBC Početnik
          • 08.07.2009
          • 8
          • BG

ne brini, imam dosta drugara koji se bave VT // Virtuanim Tuningom njima bih prepustio da urade skice i onda kod profesionalca

samo ne bih plastiku prvih par meseci uopste pipao i glupo mi je ovako unapred da pricam da nesto ne izmalerisem auto uzimam garantovano, jos 4 glave i moj je nego glupo je da pricam o prepravkama ovako unapred dok nije jos uvak moj

samo sam hteo da vidim vase utiske o motoru, kazem vam vozilo mi je odlicno poznato, extra je "lezao" po putu moj stari 309 samo je (to mu je po meni i jedina mana) puno bezao preko nosa valjda je na GTi-u i drugacije vesanje, nije verovatno vec jeste 100%, spusten je i ima sire pneumatike

Comment

• Lampredi TC
            CBC Član
            • 09.11.2009
            • 55
            • srbija
            • Alfa 156

Prvo dobrodosao na forum..Nadam se da ces uzivati i procitati dosta korisnih stvari
            Drugo,nikako nemoj stavljati obrvice, ''bad look'' samo ces naruziti auto.. Eventualno dobre neke felne,kecketic na krovu i neke lepe sajtnice,bele cajgere,volancic i to bi bilo to.. Inace taj 1.9 je isao u Pug 205 i to ide ko sam djavo , a ni zvuk nije los.. Pozdrav i srecno sa kupovinom!
            I da predstavis auto ovde kad ga kupis..

Comment

• flash_back
              CBC Početnik
              • 08.07.2009
              • 8
              • BG

Originally posted by Maranelo
              Prvo dobrodosao na forum..Nadam se da ces uzivati i procitati dosta korisnih stvari
              hvala i bolje vas nasao bio sam ja ovde aktivan davno - 2005 cini mi se samo se nalog nekako obrisa ne znam ni sam kako vec i sta se to desilo, u bazi mora da su bili useri brisani

Comment

• flash_back
                CBC Početnik
                • 08.07.2009
                • 8
                • BG

hvala za tip za styling, kazem ti necu nista da pipam prvih par meseci sa stylingom, samo motor se radi u pocetku ako ne moze chip bice bas bez veze onda neke tu modifikacije raditi, uostalom prvo da uzmem kola pa onda "projekat" hvala jos jednom za dobrodoslicu

znam da je taj motor 205 tera kao ludo, provozao sam i ovoga, ide druze kao ludo + vozio na "zavrnut gas" + lamela cini mi se da proklizava (oko 11-12.000 bez ruku - drugar ce to da mi radi, zajedno u ostalom, on radi ja smetam malo itd.. )..

limarija i motor su u vrh stanju, cena je tajna mora samo cini mi se jedno 300e minimum bez ruku da se ulozi ali sta je tu je + registracija, mislim da nije ispod jos 2 glave

Comment

• Lampredi TC
                  CBC Član
                  • 09.11.2009
                  • 55
                  • srbija
                  • Alfa 156

Besh cipove matori,rokni mu tuurbo salim se...

Comment

• flash_back
                    CBC Početnik
                    • 08.07.2009
                    • 8
                    • BG

ma prosli je izgoreo (mozda ste ga i videli, cucao je nedelju dana na lakat krivini u kumodraskoj ispod groblja i okretnice 25 ) a na ovom ce da se rade dorade samo takve, ne bi me cudilo da zavrsi kao predhodnik

Comment

• Sinisa 309 GTI
                      CBC Početnik
                      • 22.05.2010
                      • 6
                      • Beograd

Imam ja Peugeot 309 GTI 1.9 8V sa 130 ks (127 tacnije) i mogu ti reci da lepo ide,ali lepo i trosi... cega oces,plina,benzina,nema veze,sta god sipas,ako vozis brzo samo nestaje ali uzivancija na nivou gde si gledao taj auto sto oces da kupis?

Comment

Working...
                      X