već više od dve godine koristim lukoil ulje,iskustva na više automobila i bio veoma zadovoljan s njim.no koliko sam ih pre hvalio sad sam se razočarao.pre dve godine pre pojave nove formule kod nas na svakoj kantici uz api standard bio je naveden i MB i VW standard."čerupanje"je počelo sa pojavom nove formule na rumunskom pakovanju gde se navodi samo api standard.cena se nije menjala ,pa ajde otrpeo sam i to.ambalaža je moglo se videti ista i bila je kvlitetnija nego kod drugih ulja.čak je bila pozadi zalepljena neka mala knjižica sa uputstvom na svim jezicima.
pre izvesnog vremena sam kupio lux 15w40 i lux 10w40 i tek kad sam došao kući primetio sam da je kantica izrađena od neke jeftine plastike sasvim drugačije nego ranije.
što se tiče same ambalaže neko će reći to je nevažno ali originalnost ulja je bila zaštitni znak lukoila.kako sad da verujemo u originalnost kad nas svaki put dočeka drugačije pakovanje odnosno kantica istog oblika ali drugačijeg kvaliteta plastike.
ili nema više onog dodatka na više jezika.znači čerupanje na svako koraku,ne bi me čudilo i da čerupaju na paketu aditiva
ili se možda puni na nekom drugom mestu(možda i kod nas)
sve u svemu čerupanje i ušteda na svakom koraku,uz povećanu cenu .
pre izvesnog vremena sam kupio lux 15w40 i lux 10w40 i tek kad sam došao kući primetio sam da je kantica izrađena od neke jeftine plastike sasvim drugačije nego ranije.
što se tiče same ambalaže neko će reći to je nevažno ali originalnost ulja je bila zaštitni znak lukoila.kako sad da verujemo u originalnost kad nas svaki put dočeka drugačije pakovanje odnosno kantica istog oblika ali drugačijeg kvaliteta plastike.
ili nema više onog dodatka na više jezika.znači čerupanje na svako koraku,ne bi me čudilo i da čerupaju na paketu aditiva
ili se možda puni na nekom drugom mestu(možda i kod nas)
sve u svemu čerupanje i ušteda na svakom koraku,uz povećanu cenu .
Comment