Mercedes taxi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ratic
    CBC Član
    • 09.02.2008
    • 32
    • Sremska Mitrovica

Mercedes taxi

Postovanje strucnjacima foruma!!!

Imam jednu dilemu!!!

Posedujem mercedesa c200cdi 2000.godiste koji je bio taksi u nemackoj ali je vestom rukom prepakovan i sredjen
    Nemam zamerki na njega vozim ga vec 5 godina nisam znao da je taksi dok nisam video preko vin broja i to skoro.

Nakon price sa par prijatelja cuo sam da jako mnogo mercedesa ima na nasim putevima sto su bili taksi,
    razlika je samo kako su sredjeni.

Inace zanima me kupovina jednog w211 modela e200cdi takodje taksija sa nekom kilometrazom do 350.000km
    jer pretpostavljam da ti motori moraju da predju bar 500.000km sto bi za moje potrebe bilo dovoljno.

Shvatam da bi se moralo uloziti u taj auto ali kad pogledam po oglasima bar svaki drugi 220cdi je bio taksi.

Sta vi mislite o tome i dali neko ima iskustva

Pozdrav
    Neda mi zena da prodam mercedesa zbog sela!!!
  • somi_kac
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2009
    • 796
    • Kać

Re: Mercedes taxi

Svi taksiji u Nemackoj su krem boje! Cim vidis krem Mercedesa, Passata ili tako nesto bezi od njega.
    E, sada, ako je prefarban, to se moze uociti...
    OPEL Astra 1.6i
    OPEL Kadett 1.6
    ŠKODA Favorit

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

To sto je bio taksi ne mora obavezno da bude losa stvar. Drugar je uzeo Okonju 200 CDI sa taksija sa oko 800.000 predjenih, i evo 3 godine se vozi bez problema.

Razlike izmedju taksi i obicnih Mercedesa naravno postoje - taksiji su tvrdji, materijal u enterijeru je grublji, kod W123 i W124 su postojale i neke modifikacije na tabli, za novije ne znam.

Comment

• ratic
        CBC Član
        • 09.02.2008
        • 32
        • Sremska Mitrovica

Jeste svi su krem boje ali dobar deo njih je siv ili crn i na sebi imaju samo krem folije koje kada skinete dobijate netaknutu boju.

Svi su oni isti svi su E200cdi i od dodatne opreme moze da bude samo siber i kao da su se serijski radili nema nikakve razlike izmedju njih

svi imaju crnu kozu jeftine alu felne svi su classic oprema.

Za staru E klasu w210 i C klasu provereno znam da se razlikuju po balans stangli i imaju panik taster kod nogu vozaca ili sedista.
        Neda mi zena da prodam mercedesa zbog sela!!!

Comment

Working...
        X