kupovina guma preko interneta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: kupovina guma preko interneta

Ja nesto gledah, ova onternet prodaja je u stvari pod kapom firme Rondo DOO, a oni i nisu bas malecka i nepoznata firma. Doduse isto ovo preko neta mozete naci i kod vecine vulkanizera koje oni snabdevaju, pa probajte i tako...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• StreetRacerCA
      CBC Senator
      • 11.06.2006
      • 238
      • Čačak
      • Škoda Fabia II 1.6 TNG

meni su danas stigle gume koje sam porucio preko ovog domaceg spomenutog sajta. sasvim profi i korektno, i brzo. 5+ za njih!
      Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• marija12
        CBC Veteran
        • 15.04.2010
        • 193
        • Novi Sad
        • Stilo 1.9JTD

Ja sam već dva puta kupovao gume preko njih, treći put sam tražio zimske u vreme kad je bila netsšica pa su mi ponudili neku altrenativu ali mi se nije dopala. Ono što mogu da kažem da je usluga sasvim OK sa njihove strane, jedino su me majstori u radnji u kojoj sam montirao izlevatili za ventile, demontažu, montažu i balansiranje kao da to radim na neznam čemu. Princip je bio da na sajtu naručim, izaberem vulkanizera koji će da montira i oni njemu dostave gume ili čini mi se da dostave na kućnu adresu. Sad logično je da ti dostave u vulkanizersku radnju. Odeš i oni ti nameste. Medjutim pre nego odete u tu radnju, provereite koliko to košta, da vam ne bi naplatili i odvrtanje i zavrtanje brezona. Neću da kažem da je bilo neko dranje ali je cena svakako bila iznad tržišne, verovatno zato što se nisu ugradili na gumama pa su me klepali na uslugama.
        Još jednom IPG sa tim nema ništa, oni samo prodaju gume, ja sam mogao i sam da ih montiram što se njih tiče. I to je ok, gume su bile sa svežim datumom, nove i bez ikakvih primedbi. I sa daleko povoljnijom cenom od ostalih
        Tako da IPG toplo preporučujem, ali najbolje da montirate kod svog vulkanizera.

Comment

• alf
          CBC Veteran
          • 26.01.2007
          • 156
          • Marinkova bara

Odg: kupovina guma preko interneta

Ima li ko iskustva sa kupovinom preko ovog internet prodavca.

Malo mi je sve sumnjivo,nemaju uopšte niti jedan kontakt u Srbiji,sedište im je u D itd itd.Ja se registrovao kod njih,a oni su dostavili broj računa na koji da se uplate pare U Reiffeisen banci za konkretnu porudžbinu.Imaju navodno mrežu u HR i SLO,ali ni po njihovim forumima,niko nema pojma o njima.Da li je moguće da varaju po svim ovim zemljama.
          Imaju neki tip guma koji mene interesuje,ali samo ****** bi tek tako uplatila unapred pare na nečiji račun.ja tražio predračun,sa podacima o firmi,sa potpisom ovlašćenog lica za Srbiju i dobio sledeći odgovor:

Postovani Gospodine ......,

Zahvaljujemo se na Vasem upitu.

Kada ste napravili porudbenicu,Vi ste dobili od nas e-mail u kome smo potvrdili Vasu porudzbenicu i u kome smo Vam poslali predracun na osnovu koga mozete izvrsiti uplatu. Mi se nalazimo u Hanoveru u Nemackoj, takodje nas lager sa gumama se nalazi u Hanoveru. Dostava do Srbije traje od 5 do 9 radnih dana. Cena po gumi je 10628.70 RSD, to je krajna cena za Vas, nemate dodatnih troskova.
          Mozete nas kontaktirati na broj tel 00800 190142, to Vam je besplatan poziv.

Ukoliko imate dodatnih pitanja bice nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

Srdačan pozdrav

Gdin Bojan ..................

Delticom AG
          Brühlstr. 11
          30169 Hannover
          Tel. 00385 1 7776 100
          Fax: 0049 89 - 208081189
          Upravni odbor: Rainer Binder, Philip von Grolmann, Dr. Andreas Prüfer, Frank Schuhardt
          Predsjednik Nadzornog odbora: Andreas Prüfer
          Sjedište tvrtke: Hannover, Sudski registar: Hannover HRB 58026

Interesantna fora,nadam se da se nije već neko zahebao,imaju interesantan site

Comment

• Ognjen
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2008
            • 438
            • Novi Beograd
            • -

to je reifendirekt, to jest ovi http://www.reifendirekt.de/

Ako su uspeli da organizuju prodaju i ovde, to je sjajna stvar. Kupovao sam par puta gume preko drugara u Sloveniji jer tamo odavno rade. Funkcionisalo je tamo savršeno, nikakavih problema nisam imao. On plati i stigne sve u dogovoreno vreme, upakovano sa propratnom dokumentacijom.

Comment

• alf
              CBC Veteran
              • 26.01.2007
              • 156
              • Marinkova bara

Gledao sam ovaj im je iz Slovenije

Meni deluje suviše sofisticirano,da bi bila neka prevara.Jedino me buni što je ovo novo kod nas,ali se nadam da nije fora,jer imaju neke super ponude

Comment

• donmarkon
                CBC Početnik
                • 08.11.2013
                • 5
                • Kraljevo
                • MG ZR

Da se nadovezem , ima li neko iskustva sa kupovinom guma sa gore pomenutog sajta
                Code:
                [URL="http://www.autogume.rs/gume.html"]http://www.autogume.rs[/URL]

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Pa pogledaj 2 posta iznad, pobogu.

Skracena verzija: imam ja, 3-4 pita do sada, postuju rokove, dovezu na adresu. Jedino ponekad bude problem usaglasiti se s terminom isporukeunutar Bg odnosno Srbije ali to je vec druga stvar. Za preporuku.

Comment

• donmarkon
                    CBC Početnik
                    • 08.11.2013
                    • 5
                    • Kraljevo
                    • MG ZR

Izvini samo nisam bio siguran da li je provereno neko kupovao posto koliko sam shvatio novac se uplati unapred pa se gume tek dobiju ? Ako mozes to da mi potvrdis posto imaju 2 sajta slincog imena

http://www.auto-gume.rs/ i http://www.autogume.rs/ mene zanima ovaj drugi posto su ubedljivo najjeftiniji za gume koje mene zanimaju

Unapred hvala na odgovoru

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Ovaj prvi ne znam stanje i odakle je i s njima nista nisam radio.

www.autogume.rs je deo portala koji prodaje gume u maltene celoj Evropi, i odlicno funkcionisu.

Comment

• donmarkon
                        CBC Početnik
                        • 08.11.2013
                        • 5
                        • Kraljevo
                        • MG ZR

Malo sam skeptican sa tim placanjem unapred , u sustini uplatis sumu koja je navedena za ono sto kupujes i koliko dana prodje dok nisi dobio gume koje si narucio ?

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Do 10 radnih dana.

Comment

• Dare
                            CBC Senator
                            • 16.09.2007
                            • 219
                            • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

Ja sam kupovao gume preko sajta winwin . Dostava je besplatna za preko 5000din, što naravno svake dve gume prelaze. Prihvataju da ti prodaju po najmanjoj ceni koju nađeš na internetu i još ti pošalju neki sitan poklon. Stižu na kućnu adresu u roku od dva dana i plaća se kuriru kada donese. Od mene sve preporuke za winwin.

Comment

• donmarkon
                              CBC Početnik
                              • 08.11.2013
                              • 5
                              • Kraljevo
                              • MG ZR

Originally posted by 206 View Post
                              Do 10 radnih dana.

Hvala puno na informaciji , narucicu kod njih jer velicinu koja meni treba 205 45 17 nude najpovoljnije

Comment

Working...
                              X