audi A6 kupovina da ili ne?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • elizabeta1
    CBC Član
    • 02.11.2009
    • 70
    • cacak
    • audi A6 V6 30V 193ks

audi A6 kupovina da ili ne?

treba mi savet kupio bih audi a6 98 godiste presao 220000 motor je v6 2.4 benzinac,automatik,koza,klima itd sve u fulu,kakvi su oni i sta im je slaba tacka,savet na sta da obratim paznju itd,hvala unapred.
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: audi A6 kupovina da ili ne?

Oni su dobri, slaba tacka su im farovi
    Govorim na bazi iskustva firminog A6, mislim da je 2000. godine uzet nov. V6, 2.4 benzinac. Vrlo fleksibilan motor, nije bilo nekih vecih problema, presao je nesto oko 200.000km do sada. Jednom zamenjen set kvacila (prilicno skupo!). Automobil o kome govorim je sa manuelnim menjacem, za automatik kakav je ne mogu da kazem, jer ne znam. Motor nije pokazao nikakve znake slabosti. Vrlo je fleksibilan i vozan, veoma udoban i veoma prostran auto. Auto je redovno odrzavan i dan danas je po meni odlican. Potrosnja na otvorenom putu 9 do 10 l/100km, u gradu Beogradu oko 15 l/100lm.
    U tim godinama mozes da obratis paznju na elektroniku, jer nama je u poslednje vreme tu i tamo crkavao podizac prozora, radio kasetofon (pojacavanje nije radilo), i tako neke, sustinski nevazne sitnice. I ponavljam, pogledaj farovi kakvi su.

Comment

• kristina990
      Banovan
      • 13.04.2009
      • 1066
      • Srbija

sa 220000 bolji od većine drugih tog godišta,pa i mlađih

Comment

• Mobtel063
        CBC Član
        • 30.11.2007
        • 95
        • Subotica

hm a6?
        moj omiljeni auto....

elem ima na forumu par tema koje bi mogle da Vam pomognu pri odluci ali generalno savet je kao i za sve aute...kupiti auto u sto boljem stanju ....
        ako ste u mogucnosti gledajte da to bude restalying model tj 2001 i mladje...
        na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

Working...
        X