odjava auta bez vracanja tablica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zokssa
    CBC Član
    • 04.09.2009
    • 24
    • miami

odjava auta bez vracanja tablica

prodao sam auto,poznaniku i napravio glupost tako sto nisam napravio nikakav ugovor posto je trebao da ga prevede kad istekne registracija,medjutim on je prodao auto e i opsle njega je auto za jkratko vreme promenio par vlasnika,tako da ja sad neznam gde se nalazi...pa me zanima po isteku registracije sta mi je ciniti ako ne saznam gde mi je auto ili ako nadjem vlasnika koji bi mogao da pravi probleme tipa da nece da mi vrati tablice i slicno,da li je moguce odjaviti auto bez saobracajne i tablica,i koja je procedura .verujem da nisam jedini koji je napravio ovakvu glupost,hvala unapred
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: odjava auta bez vracanja tablica

Nemoguce je odjaviti vozilo bez tablica i saobracajne
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• zokssa
      CBC Član
      • 04.09.2009
      • 24
      • miami

a na koji nacin da pronadjem auto ako dodje do takvog problema valjda postoji resenje i za to

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

od 18.februara,novo pravilo,mada mozda je i staro no nije primenjivano,predaju tablica zbog odjave i podizanje saobracajne i tablica radi registracije,mora pod obavezno da izvrsi vlasnik,tj,lice sa licnom kartom koje se vodi u saobracajnoj!tako da druze,moraju te kontaktirati da bi se vozilo odjavilo ili ako budu hteli da produzuju reg.to licno znam iz licnog primera,jer imam auto koji se vodi na zeni i ona je morala da preda i podigne saobracajnu u supu a samo se produzavala reg.mozes i da odes u sup i da stopiras bilo kakvu aktivnost u vezi tvog prodatog auta po isteku reg,tj,da bez tvog potpisa ne moze da se bilo sta radi sa tim papirima!

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

mozda kod tebe mora. kod nas ovde bas i nemora!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• lancia
            CBC Veteran
            • 03.10.2007
            • 114
            • Beograd
            • Lancia kappa 5.20 t

Jednostavno odes u stanicu saobracajne policije,ako si u Beogradu, i sa svojom licnom kartom i ako znas registarski broj stavis zabranu na sve radnje sa pomenutim autom, tako da nista ne moze da se radi bez tvog znanja a i sa sebe skidas odgovornost u slucaju nekog prekrsaja ili nezgode izazvane tvojim autom.
            ja sam to jednom uradio jer mi auto nije bio isplacen do kraja pa kad je doslo vreme da se registruje nisu mogli dok ja ne skinem te zabrane a pod uslovom da mi isplate ostatak duga a ko je tad bio vlasnik nije me zanimalo
            zajebi Google pitaj Doru...

Comment

• zokssa
              CBC Član
              • 04.09.2009
              • 24
              • miami

uspeo sam da napravim kupoprodajni ugovor tako da mislim da sam sad miran sa tim,nisam ga preveo ali bar imam ugovor..

Comment

Working...
              X