Pomoc molim - uslikan na "narandžastom"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • charjek
    CBC Veteran
    • 20.09.2008
    • 191
    • Sremska Mitrovica
    • Jugo

Pomoc molim - uslikan na "narandžastom"

Neki dan me u gradu panduri uslikaju kako prolazim na narandzasto svetlo!!!Naravno nije bilo namere,vec se prebacilo(na narandzasto) u trenutku kad sam ja bio vec kod semafora,tako da nije bilo mogucnosti stati,a da ne ugrozim ostale ucesnike!!! A kao za vraga panduri stoje na izlazu sa raskrsnice i slikaju nas koje semafor ovako iznenadi
    Inace da naglasim semafor nije trepcuci!!!!
    Pa me sad interesuje da li kad dobijem poziv na sud ima neka caka da se izvlacim,pricom da sam usao na zeleno i sl.,da li je neko imao slicnih iskustava???Kolika je kazna,bodova...
    UNAPRED ZAHVALAN
    Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Pomoc molim

Originally posted by charjek
    Inace da naglasim semafor nije trepcuci!!!!
    Ovo ti je kljucno i drzi se toga ako eventualno zavrsis kod sudije. Nema nacina da znas i ne mozes da nagadjas kada ce se i da li ce se tebi iznad glave ili ispred nosa na semaforu svetlo promeniti iz zelenog u zuto, iako si se kretao dozvoljenom brzinom, ako nema trepcuceg zelenog koje upozorava na to.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• gogi11
      CBC Senator XXL
      • 26.10.2009
      • 790
      • Sever Srbije - Novi Sad

U koliko te nisu zaustavili a kada su vec na licu mesta snimali onda ne brini, oni imaju naviku da snimaju non stop i kada zaista neko udje u crveno oni ga odmah "parkiraju". Na taj nacin dosta pecaju peseacke prelaze kod nas u Ns-u pogotovo oko futoske pijace, dakle snimaju i zaustavljaju u koliko sigurno prodjes ili udjes u crveno. Kada vec nema trepcuceg ne bi trebao da imas problema .

Comment

• charjek
        CBC Veteran
        • 20.09.2008
        • 191
        • Sremska Mitrovica
        • Jugo

pa ja se iskreno nadam da ste u pravu,jer stvarno nemozes ti znati kad ce semafor prebaciti...
        a i to verovatno bi me zaustavili VALJDA ...
        Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!

Comment

Working...
        X