Ponašanje policije, bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Heinz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 1027
    • Beograd, Voždovac
    • Avensis 2.0 D4D

Re: Ponašanje policije, bahato parkiram

A da li postoji neki član zakona po kojem je zabranjeno neovlašćeno snimati službena lica?
    Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

pa i da postoji, moramo da se borimo protiv tih "Orevel 1984" fazona. .. sluzbeno lice .pa sta.. ,znaci ako neko pocini i neki tezak zlocin a ja sam bio u situcaiji da ga snimim,ne treba da ga snimim.. ?
      Ne moze covek u zivotu uvek ni da postupa legalno,pa cak i ako je legalista po prirodi i ubedjenju... da se islo legalno sve..nikad nebi skinuli Milosevica,ili rumuni CHAusheskua, Da nisu mozda pogresili ?
      Osecaj za pravdu treba imati u sebi,i sto vise neko drustvo ima takvih osoba ,to je pravicnije i zdravije.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

udjite na facebook i u pretragu ukucajte "DRZAVA U PREKRSAJU,FOTOGRAFISI JE".
        Tu ima lepog materijala za ovu temu!

Comment

• YUgisa
          CBC Senator XXL
          • 05.06.2008
          • 793
          • Subotica
          • Yugo 1.1 EFI

Nemam snimak ili slicno ali imam onako dve dobre price...

Prva pod naslovom, cika pandur je bolji u testiranju auta nego vanredni tehnicki pregled (pre usvanjanja novog zakona se desava)...

Zaustave mene pandur i kaze vozili ste 72km/h a dozvoljeno je 60, kazna je cini mi se 2000 din bila, dajte molim vas dokumenta... I ja sad vadim novcanik dajem dokumenta i one meni ponavlja kazna je 2000 a ja njemu kazem evo vidite, ja imam samo 100din u novcaniku... I taman da kazem jel ja mogu da vidim na radaru tih 72km kad lik od jednom ma tebi su gume siroke... Uzima volan i cima i kaze mi a ovo ide tesko, ja cu tebe na vanredni tehnicki da saljem... I ja sad ono okrene on volan i kaze a ne ne ne ovo nista nevalja pa ove gume nemaju saru... Baci pogled na zadnje, a pa ni tu nemas saru, ja cu tebe na vanredni da saljem, presiroke su ti gume i celave... I sad mi se tu nesto natezemo tj ja njega pitam da on meni kaze po kom clanu zakona su meni gume presiroke.... Kaze on meni ajd da mi rucnu probamo... I ja popizdeo, sednem u auto uzjeban, povucem rucnu iz sve snage i nabijem gas... U trenutku nista se nedesi kad odjednom auto poskoci i zaglavi... Ja sad izlazim a on meni pa tebi rucna uopste neradi... Evo ti ovo pa idi na taj i taj tehnicki... Ja reko ok, a sta cemo za brzinu? Ma to nije bitno To cu ti oprostiti, odovara meni pandur... Ajd ja krecem ne mogu da krenem... Auto zaglavljen a oni u stojadina njihovog kao nekog civilnog belog i odmah gas i idu... I ja nabijem gas kad se odkocio nesto auto i palim ja za njima kad oni polako 70, 80 pa preko ja gledam i neverujem... Odem na tehnicki kazu al tebi smrdi nesto Kazem ja sta se desilo pa da kazu oseti se i pozadi kocnica a i napred lamela... Ajd gledaju gume, pa gume nisu sjajne, ali dovoljna je sara... A za sirinu guma se smeju kaze to panduri lupaju gluposti, i izvrcu neki clan zakona... Ajd sad na valjke, prednje super a pozadi 0... Kazu oni meni ocigledno sam ja nesto debelo sjebao tamo, a i privu put cuju da neki pandur tera nekog da na licu mesta proveravaju kocnice... Pa sta su me onda slali kod njih na tehnicki kao u sali kazu... Pa nista, oni ce pisati izvestaj da su gume sve super, ali za kocnice moraju da napisu da nerade, ali da ako je potrebno oni ce svedociti da su kocnice stvarno bazdile od smrada kad sam dosao... Ajd sve ok, odem ja sutra na tehnicki da pitam jel pandur pokupio izvestaj... Kad meni odgovara ta zena sto je radila tamo, kaze da uzeo je pandur izvestaj, procitao i dopisao ti tamo da ti gume isto nevaljaju kao kocnice Bio sam na sudu i trazio lepo da se svi pozovu na sud i lepo izdivanimo al evo sad ce vec skoro 2 godine od toga i nejavljaju se sa suda...

A druga prica je decko pa ti si obisao kolonu to je 30.000 din kazna i 6 meseci oduzimanja dozvole (desava se posle ovog usvojenog zakona)...

idem ja i vuce se neka baba ispred a iza nje neki taksista.. I jure 30 a ja moram na fax, i krenem ja njih da preticem kad istrcava pandur (zamalo baba da ga pokupi) i zaustavlja me... Dobar dan, dobar dan dokumenta... Dajem ja dokumenta kaze on meni obisao si kolonu vozila (iako koliko ja znam kolonom se smatraju 3 vozila a ne dva ali ok, nije bitno) ja reko jesam... Gde ides, reko zurim na fakultet, kasnim... Gleda pandur, pa znas da je kazna 30.000 i oduzimanje dozvole na 6 meseci i ja moram da ti ispisem kaznu... Pa ja reko ok... Pogresio sam... I sad on ponovi meni to jos jednom da je kazna 30.000 i 6 meseci bez dovzole a ja nista cutim... Pa kao onda pandur pa daj da vidimo opremu, otvori gepek i ja sad sto pre to bolje vadim onaj smekerski prsluk navlacim i izlazim iz auta... Pokazujem, imam sve od opreme pa kao ok, ali kao on meni mora da napise kaznu od 30.000 i da oduzme dozvolu na 6 meseci... I ja njemu kao pa ok, razumem... Na sta on meni opet ponavlja to a ja njemu kazem pa u redu, radite vi vas posao slobodno... idemo do auta i vadi on sad kao te papire pa vrti i ponavlja mi opet kazna je 30.000 din i oduzimanje dozvole 6 meseci a ja mu kazem pa dobro u redu... Uzima olovku i kao da krene da popunjava tamo neke brojeve obrazca sta li je kad odjednom vraca mi dokumenta nazad, i kaze, dobro ajde idi sad, ovaj put cu da te pustim Pa ne moze me niko ubediti a da cika pandur nije hteo da mu dam malo love za jedno picence...
          Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Jugiša,
            To su lepe i poučne priče koje si opširno napisao ali nisu za ovu temu, svako od nas ima bar 30 takvih priča. U principu ne vrede ništa jer su rekla kazala, broj policajca, neka slika, datum i vreme pomaže. Zato nemojte stavljati ovakve priče ovde.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

jugisa, price su ti lepe ali totalno nepotrebne u ovoj temi. ostavicu ih kao primer kako ne treba.

Tema je namenjena za slike ili tačne opise ko gde i šta. Ako imate kohones, slikajte pogrešno parkiranje, prolazak kroz crveno sa rotacijom pa posle 2 metra gašenje i nastavak normalne vožnje, poluokret na dve pune linije itd...
              tacan opis: policajac taj i taj, broj znacke taj mi je ovim recima rekao: to i to. auto tih tablica u toliko i toliko sati, na tom i tom mestu je uradio to i to.
              slika: fotografija + mesto + datum + vreme.

posto smo teoriju savladali i svima je jasno cemu sluzi, mogli bi konacno da se vratimo na temu i pocnemo da objavljujemo ono za sta je i namenjena a brisacemo sve sto je off.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• KKK
                CBC Član
                • 16.09.2005
                • 68
                • Beograd

Nisam siguran da i zadovoljava stroge kriterijume topica ali ovo imam slucajno snimljeno, neka moderatori slobodno brisu ili pomere. Gomilu drugih primera mogu nazalost samo da prepricavam kao vecina ovde
                Vozila pod pratnjom, snimljeno 20.04.2010 u 17:10 na obilaznici oko Beograda u Ostruznickom tunelu. Vozila sa VIP-ovcima, od kojih sleper bezi u stranu, su se kretala iz smera Save prema Orlovaci. Tunel, dupla puna, brzina kretanja nepoznata ... I jedno retoricko pitanje. Siguran sam da ih zabole za ostale ucesnike u saobracaju, to jest nas poreske obveznike koji su placaju tu voznju, ali da li se ovakvom voznjim stvarno stiti "VIP" ?

http://www.srbija4x4.net

Comment

• lancia
                  CBC Veteran
                  • 03.10.2007
                  • 114
                  • Beograd
                  • Lancia kappa 5.20 t

dobar snimak
                  sreca pa nije bilo posledica
                  mogu reci da su ti vozaci koji voze te VIP licnosti dobar deo njih oko 95 % dobili radno mesto preko veze a veze nemaju da voze
                  isto tako mogu reci i da su sirovine koje su nadmene i nekulturne kako u sluzbi tako i u saobracaju
                  Sticajem okolnosti i posla koji obavljam poprilicno ih poznajem, cak veliku vecinu... ima par momaka koji su OK
                  zajebi Google pitaj Doru...

Comment

• rajmax63
                    CBC Prijatelj
                    • 02.04.2005
                    • 1415
                    • Bačka Palanka
                    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Danas 06.05.2010 u 11:40h. Novi Sad ispred Novosadskog sajma gde ne teba ni u ludilu da stoji ni jedan auto a kamoli policijski

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                    Audi ima crveno T

Comment

• Pele
                      CBC Senator
                      • 01.07.2006
                      • 262
                      • Požarevac

Kakvi bilmezi, hebote, kroz tunel ...... gde mogu da nabavim onaj držač, koji se lepi na šoferku, koji drži kameru?

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Bilmez je onaj ko im je naredio da tuda sprovode tog koga su sprovodili bez dodatnog obezbedjenja saobraćaja. Pratnja se tako ponaša kako su oni radili i to tako treba, prvi ide da odgura opasnost. Da li je taj VIP baš toliko važan da se ovako prati, treba da odluči neko drugi a ne vozač u pratnji.

Dobri primeri, možda će neko i gledati
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bili
                          CBC Senator
                          • 13.11.2007
                          • 208
                          • NS

09.05.2010. oko 21.00 - 21.05 beli punto M 26-427 na relaciji Sporski centar "Vujadin Boškov" - Starački dom na Novom naselju kretao se brzinom od 80 do 110 km/h. Potrefilo se da je na svakom semaforu bilo zeleno, svako skretanje je bilo sa oko 60 km/h. Za one koji ne znaju celom trasom ograničenje je 50 km/h.

Da, da, vozio sam istom brzinom za njim. Kada je stao, stanem pored njega i kažem mu: " Trebalo bi da budete uzor drugima u saobraćaju, a vi vozite 110 u gradu!". Samo se nasmešio i okrenuo glavu.
                          VW über alles.

Comment

• zvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2005
                            • 961
                            • Beograd, Batajnica
                            • Golf 4

17.06.2010 Ispred opštine Kragujevac

U kragujevcu se od 17-20.06 ispred opštine održavao turnir u odbojci na pesku.
                            Dvojica policajaca koja su vozila gornji auto su proveli par sati u VIP loži gledajući odbojku, znači nisu žurili na neku intervenciju i sl.
                            Nisam siguran ali mislim da je u ovoj zoni dozvoljeno max 2h da se parkira, naravno da su prekoračili tih 2h.
                            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• StudentBGD
                              CBC Senator XXL
                              • 18.12.2007
                              • 1027
                              • Beograd

15.5.2010. 08:27h, semafor ispred Mercur-a na Bezaniji.
                              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Hermes
                                CBC Senator XXL
                                • 14.02.2006
                                • 1306
                                • https://t.me/pump_upp
                                • bemve

U Nisu, ul. Nade Tomic, na 100m od Supa.
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X