Soferka za 807, C8, Ulysse... pomoc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Soferka za 807, C8, Ulysse... pomoc ?

Ukratko treba mi pomoc da nadjem soferku za Peugeot 807, 2004 godiste. Trenutno ga vozim, ceo dan sam na drumu, sofekra je naprsla i treba da je zamenim kad stignem u Bg (cetvrtak, petak) kad razduzujem vozilo, naravno trazim sto jeftinije resenje. Ovo brat copy/past-uje za mene.
    Trenutno ne mogu sam da trazim taj deo, iscimao sam prijatelje da zovu otpade koje znaju ali za sada slaba vajda.
    Koliko sam razumeo trebalo da je ista sofersajbna na Citroenu C8, Fiat Ulysse, Lancia Phedra.

Ako znate gde da trazim, ko ima, neki pametan savet, javite.
    Hvala!
  • Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

Re: Soferka za 807, C8, Ulysse... pomoc ?

Zar u servisima nemaju tu soferku novu?Mislim na Glass service,Carglass itd.
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• low rider
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2006
      • 613
      • Beograd

Nemaju. Najblize sto imaju je soferka za C8 sa raznim senzorima (sto mi ne treba), a cijena je prava sitnica oko 90.000.
      Inace izgleda da na 807 samo pasuje sa C8, italijani imaju drugaciju soferku.

Ni zastupnici nemaju na lagaru, moze da se naruci i cena je oko 400 evra... To je najbolje sto sam za sada nasao.

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Ne znam dal ste okrenuli sve servise koji se bave staklima. AKo jeste probaj Auto glass sistem.E sad oni rade na veliko, tj od njih uzima novus i ostali.Pa ako nema na stanju, da se poruci.Mislim da od otpada slaba vajda...

I love my

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Na kraju sam narucio soferku u Veranu, interesantno Vitro-Citroen je bio jeftiniji za istu soferku.
          Generalno obe firme su ostavile neoziljan utisak jer je trebalo 20-tak telefonskih pozva, na desetine okrenutih lokala, ceda, mika, pera da bi se nekako umolili da vam uzmu pare i naruce soferku...

Comment

Working...
          X