Slomih retrovizor...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wicked
    CBC Član
    • 22.06.2008
    • 17
    • Kk

Slomih retrovizor...

Pre neki dan silazeci niz jedan uzak seoski put naisao sam na kolonu vozila parkiranih sa strane puta, vidi se da je bila guzva (izgleda nekakav skup). Vozila sa strane bila su uredno parkirana, moglo se proci, sve dok nisam dosao do kraja kolone gde je maltene na pola ionako preuskog seoskog puta parkiran jedan bas mator mercedes (sa prednjim tockovima maksimalno okrenutim ka sredini puta). Prekoputa mercedesa bandera do samog asvalta, a pored puta naravno kanal. Usporio sam maksimalno i polako krenuo pored. U trenutku obilaska zakacio sam coveku retrovizor i polomio ga, i prosao sam mojim desnim retrovizorom tik uz banderu pored. Priznajem da nisam preterano iskusan vozac ali bilo je ili kanal, ili bandera, ili njegov retrovizor. Zastah za trenutak da li ce neko izadji, ali nikoga nije bilo. U tom trenutku naisao je auto iz suprotnog smera, zaustavio sam pored da ga propustim ali covek zaustavi pored mene, otvori prozor i rece "sta je onaj ******* parkir'o na sred puta, ko da mogu da ga preletim" i vratio je auto do prve krivine i krenuo nazad .

Priznajem nije mi svejedno, zato ovo i postujem . Osecam se krivim, ali ni on nije trebao tako da ostavi auto. Coveka bih mozda mogao da pronadjem, i nadoknadim stetu. Siguran sam da kad bi se to desilo meni da znam da sam lose parkirao, ne bih trazio krivca. Sta mi savetujete da uradim i da li ste vi imali slicnu situaciju nekada i kako ste postupili? .

Pozdrav.
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Re: Slomih retrovizor...

Cao,
    ja sam vise puta imao takve situacije, da sam nehotice (vise ili manje) nosio tudje retrovizore, a jednom prilikom i zadnjece par momaka naslonjih na prozor auta parkiranog u suprotnoj traci
    Moje misljenje je da svaki normalni vozac kada se parkira tako bezobrazno pristaje na rizik da mu neko osteti auto.
    A krivica, nemoj razmisljati bezveze o tome. Sta si trebao? Da se vracas nazad pa da trazis neki drugi put? Ili si mozda trebao da sedis tu i cekas da se smiluje da dodje i pomeri auto?
    Uglavno, radio si sta si morao, sa precutnim odobravanjem druge strane.
    Inace, i ako ti padne na pamet da ga nadjes, bez obzira iz kakve namere, verovatno ce se zavrsiti svadjom, pa ce ti tek onda biti krivo.

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Re: Slomih retrovizor...

Originally posted by Wicked
      Priznajem nije mi svejedno.
      Ne sekiraj se, proćiće te kad se navikneš.
      ex SAABotražitelj

Comment

Working...
      X