BMW i kilometraza iz kljuca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • delux
    CBC Početnik
    • 18.05.2010
    • 5
    • Majur

BMW i kilometraza iz kljuca

Zdravo, prvi post pa odmah pitanje Probao sam naci ovo na forumu da ne bih otvarao novu temu ali nisam nasao, nadam se da je ovaj podforum takodje "pravo" mesto za ovo pitanje

Tek sam kupio polovnog BMW 320D 2001god, I kilometraza na njemu je 140.000 Ja sumljam da je ta (mada je auto extra ocuvan i utegnut). E, sad, cuo sam od jednog prijatelja koji vozi BMW 320D ali 2006god, da se kilometraza moze procitati i iz kljuca od automobila, i da nju nije moguce lako vratiti kao na samom autu. Da li je to tacno ili ne?
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: BMW i kilometraza iz kljuca

nije nikakav problem da se vrati samo je pitanje da li je taj neko hteo da je vrati. bmw pamti kilometrazu na 3 mesta. uglavnom svi vrate samo na satu jer je najeftinije! tako da ima sanse da se iscita!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• mobbdeepqb
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2009
      • 383
      • beograd

Ima neka fora za BMW za proveravanje kilometraze.Nisam siguran kako ide tacno,pokazao mi ortak na njegovoj 5-ici.Das kontak i drzis taster za ponistavanje dnevne kilom.tj trip,drzis i dalje i das kontakt jos 2 puta i kontr.tabla uradi test i pokaze orig.kilometrazu.Np.njemu je pisalo da je presao 220000,na testu je bila 350000.To mi je pokazao pre 3-4 god tako da se ne secam bas najbolje.Njegova je bila 91 god.Mozda na tvojoj nece moci da se uradi

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

to sto je dobio na tom testu je serijski broj table ili kataloski broj table a ne kilometraza.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• alaza
          CBC Član
          • 30.11.2007
          • 96
          • tamo negde

Mislim da nece biti kao sto kazes osim ako se ne razlikuje od modela do modela BMW, jer drugar mi ima 725tds `98 i kada to uradi sa kljucem ispisuje mu skoro milion KM a on je vratio na 385000km, i 2 je vlasnik, a 1 vlasnik je njegov gazda tako da zna koja je prava km.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

prava kilometraza moze da se iscita jedino iz kljuca jer u njemu ne moze da se promeni. da bi se promenila u tabli mora da se promeni i u ECU jer ak se to ne uradi sa prvim davanjem kontakta se vraca na original. to sa davanjem kontakta i drzanjem tastera na tabli nema veze sa kilometrazom.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
            X