Motor bez broja ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Motor bez broja ?

Novi vlasnik sa svim papirima mora LIČNO da ide u sup, ja sam išao preko veze (da ne čekam), ali i pored toga je tetka tražila da me vidi i uporedi sliku iz LK...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Slaba ti veza i los SUP.

Postoji mogucnost da traze starog vlasnika licno, ali i to se moze zaobici, ali novi nije uopste potreban da bude prisutan.
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• Pera
        CBC Veteran
        • 24.10.2007
        • 129
        • BG

Ljudi jedno pitanje,ukazala mi se sansa da kupim nov blok motora za moju samaru po prilicno povoljnoj ceni,interesuje me ako neko zna koliko kosta ukucavanje broja motora???(otprilike)
        Cuo sam o nekim vrlo velikim ciframa,pa reko da pitam ako zna neko
        Lada Samara 1.5

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

prvi kork u celoj prici dokaz o poreklu motora .racun ili carinska dekleracija, mora biti naznaceno da broj motora nije utvrdjen.zatim tehnicki pregled /dali postoji broj ili nepostoji i koji je tacan broj ako postoji/. 29 novemar i ljemontova pregled i nalog za PUS. Postupak moze obaviti vlasnik ili osoba koja ima ovlascenje izdato od strane suda ili opstine

Comment

• Pera
            CBC Veteran
            • 24.10.2007
            • 129
            • BG

Pa ovako,racun bih dobio sa njim,jer je blok nov,nije uvezen i nista slicno.
            Jasno mi je da bih morao da idem na tehnicki,sup i Ljermontovu,ali me interesuje koliko to KOSTA???
            Jer po nekoj prici koju sam cuo,ukucavanje kosta kao vrednost tog bloka X 3
            Lada Samara 1.5

Comment

Working...
            X