Partner ili Kangoo???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ivvan
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1574
    • Nis
    • SAAB 9000

Danas sam bas zagledao,jednog partnera ,putnickog,ali ne poslednju generaciju ,nego jednu pre. I primetio sam nesto sto mi se ne svidja ,ima klizna vrata samo sa jedne strane. Koliko vidim po slikama Kangoo ima klizna vrata sa obe strane,sto bi po meni mozda bilo i presudno

U svakom slucaju bilo sta da izaberes ,srecno
    Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Gde si bre video ta druga vrata?

Comment

• Ivvan
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1574
        • Nis
        • SAAB 9000

Ako se ne varam ovde ,mada ih na ostalim slikama ne vidim

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

Bice da ih ima i sa jednim i sa dvoja kliznih vrata.
          Sudeci po slikama.

Comment

• Ivvan
            Moderator
            • 29.09.2004
            • 1574
            • Nis
            • SAAB 9000

Dobro je znaci nisam jos ocoraveo

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Dok mene vidiš, znači da nisi slep....
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

I ja imam lepa iskustva iz voznje sa 1.9D Berlingom,solidno ide,udoban,cak mi se i dopada ta putnicka verzija

Comment

• Jakovljevic
                  CBC Senator
                  • 11.10.2004
                  • 205
                  • Paracin

to je sve deo dodatne opreme koja kod kangoo-a kosta 500 evra po jednim kliznim vratima. Danas mi je jedan prijatelj koji poseduje preko 20 automobila iveoma se razume u to obavestio da renoov DTCi motor je los po pitanju osetljivosti goriva i da brzo crkava. Usput mi je rekao da je njemu zaribao na E270 cdi novom vku motor, a kupio ga je novog u mercedesu, pa su mu priznali i dali drugi, a uzrok je kvalitet, odnosno nekvalitet naseg EVro dizela. Kaze da Partner je odlican sa tdi motorom, a da Hdi jos nije dobar za kod nas bas po pitanju goriva. Isto tako znam primer u Paracinu, da je lik 99 god kupio nov 406 hdi i na 5000 km mu je zeznuo motor samo zbog goriva, jedva su mu priznali u Veranu. Nov caddy je prica za sebe, daleko bolji od prethodnog, ali 14500 evra bez pdv, i to u 2.0 tdi teretnoj varijanti, sto bi u putnickoj bilo jos za oko 2000evra skuplji i ne bi povratio Pdv, zato otpada.

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

NE kupuj Pezo-Citroen sa TDI vec sa 1.9D bez turbine,a inace Evro i nije tako los,samo kad ga nema sipaju oni i D2 pa je to ralog otkaza motora

Comment

• Alexandar
                      CBC Član
                      • 14.06.2005
                      • 68
                      • Futog, Vojvodina

Kod nas u kući se vozi Kangoo 1.9D 65ks, putnički, već 6 god. Do sada je prešao oko 200000km, i osim problema sa pumpom visokog pritiska na početku karijere, što je priznato kao fabrička greška, većih problema sem redovnih servisa i menjanja 2 vetrobranska stakla nije bilo.
                      1.5dCI je odličan i pouzdan motor, ali mora da se vozi na EURO diesel. 1.9dTi u ranijim verzijama e često kvario, ali sa novim nemaju problema. Ovo su iskustva zvaničnog servisera i prodavca u NS-u Renault Master Group.
                      Po njima je taj 1.5dCi najbolji Renoov dizel motor. Sa 1.9dCi iz megana su imali mnogo problema, turbine na motorima nisu izdržavale više od 60000km.

Inače za tu kategoriju, auto je veoma udoban, i veoma praktičan, naročito ako ga uzmeš u nekoj višoj opremi koja ima na raspolaganju boksove na plafonu vozila i policu iznad glava vozača. Druga klizna vrata su takođe dobar izbor.
                      Panonski Mornar
                      ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Bocna vrata spadaju u dodatnu opremu i moguce je dobiti i leva i desna. Inace putnicke veryije Berlinga i Partnera se zovu Multispace i combispace. Obrati pažnju na kada tražiš dodatnu opremu na krov kombispace-a ili ti Multispace-a. Ima odličan sunroof i puno pregrada na krovu koje iyzgledaju odlično.
                        https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                        X