Auto "Crnogorac", vlasnik umro..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Child of the sky
    CBC Početnik
    • 22.06.2010
    • 3
    • Serbia

Auto "Crnogorac", vlasnik umro..

Imam Citroen Xsara Picasso koji je na CG tablicama.. Registracija mu je istekla pre vise od godinu dana. Nakon sto smo poslali saobracajnu, punomoc i tablice za Cg na odjavu saznajemo da je vlasnik kola umro i da se ceka ostavinska rasprava. S obzirom da je u Cg pravosudje u slicnom stanju kao i kod nas pitanje je koliko ce to da traje. Pitanje je da li postoji neki nacin da se kola ocarine u Srbiji bez te ostavinske rasprave. Imam punomocje potpisano od pokojnog vlasnika na mog oca. Sta ciniti?
    Pozdrav svima
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Auto "Crnogorac", vlasnik umro..

sacekati da se zavrsi ostavinska, pa sa resenjem da je auto pripao vama pisati molbu ministartvu finansija da odobri uvoz vozila iako nije euro3.

Jedino tako, drugacije ne moze, a da nije neko krivicno delo.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• nina996
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2009
      • 324
      • leskovac

Neka ti je bog u pomoci,imao sam slucaj sa motorom,traje dugo.samo strpljivo,mora ostavinski da prodje pa sa resenjem suda ides dalje.pozdrav
      Pirke

Comment

• Child of the sky
        CBC Početnik
        • 22.06.2010
        • 3
        • Serbia

Originally posted by sri98
        sacekati da se zavrsi ostavinska, pa sa resenjem da je auto pripao vama pisati molbu ministartvu finansija da odobri uvoz vozila iako nije euro3.

Jedino tako, drugacije ne moze, a da nije neko krivicno delo.
        Kad se zavrsi ostavinska rasprava auto ce pripasti jedinom detetu pokojnog vlasnika. Auto je euro 3!

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Pa, i da pripadne detetu, trebalo bi da se dogovoris ako su ljudi razumni. Bez ostavinske nema teorije da ista resis, jer svuda pise u kompovima da je covek preminuo.
          Ostavinske rasprave se pokrecu brzo ako je sve u redu. Ako vlasnik ima neke nerazjasnjene sporove oko bilo kakve vrste imovine koja treba da bude predmet rasprave, neka ti je Bog u pomoci, jer se pocetak rasprave rasteze u nedogled.
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• Child of the sky
            CBC Početnik
            • 22.06.2010
            • 3
            • Serbia

Koliko sam razumeo ima samo jednu cerku i trebalo bi sve da bude ok, tj da su razumni sto ti kazes. Problem je sto ide preko porsednika tako da nismo u kontaktu sa njima niti mozemo biti, komplikovano je da objasnjavam. Receno nam je da cekamo da se zavrsi ostavinska. Kola su kod nas sto je najbitnije.
            Postavio sam pitanje da se ne bi ispostavilo kasnije da sam mogao da odjavim kola u cg sa umrlicom i punomocjem, ili ovde na carini neka fora posto imam punomocje ili neka slicna fora. Da je do mene ovo se nikad ne bi desilo ali je najgore kad vas cekaju tudje greske u zivotu... Pozdrav svima

Comment

Working...
            X