Sta uvoziti Mareu ILI Lagunu 1 ? ili nesto dr.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NeKky
    CBC Početnik
    • 11.07.2010
    • 2
    • Kula

Sta uvoziti Mareu ILI Lagunu 1 ? ili nesto dr.

Imam 1 pitanje.... odnosno VISE ..... zato poslusajte me MOLIM VAS ..... !!!!
    Citam vase poruke i ceo dan sam na netu i citam sve i svasta , pa sam doso do ideje da uvozim auto iz nemacke . Imam rodjaka tamo znaci stanovanje nije problem i razume se u automobilima stariji covek je.Pa mi je pitanje dali vredi uvoziti Fiat Mareu u pitanju je 1.6-1.8 Benzinac , ne bi da kupim plin jer je registracija skupje i DIZELJ JE jos malo pa LUXUS (pa i sad jest).Ja imam samo 20 god. al bi da kupim vec 2. svoj auto, pa imam regatu pa ipak da bi kupi Fiata samo marea trosi PUNO PLINA kako ja citam na sajtovima ima i da trosi oko 12-13 litara PFFF jako puno, pa sam doso do toga da kupim lagunu 1 1997-1999 god. za 1200 eur.Pa sad neko kaze da vredi uzeti francuza neko kaze da nemoj zbog cene delova jer je jako jako skupo, pa bi sad da pitam vas "PAMETNIJE" od mene i koji imaju vec lagunu 1 ili mareu da mi kazu sta da radim ili kakav auto da kupim za 1200 eur. pa mi koliko izadje da uvozim auto sa troskovima . Marea mi je bolji jer su jeftiniji delovi , ali nema BOARD KOMPJUTER , i jako puno trosi , ali laguna ima kompjuter ali skupo odrzanje , ali i jeftinije i trosi kako gledam na mobile.de za 1 litar mozda 1.5 litar manje, sad niti neznam koliko kosta uredjaj za plin za Lagunu 1 , ili Xitroen da kupim jer ima vec ugradjenom plinom u nemackoj za 800 eur.
    Molim vas da mi dajete savete ili barem ideje sta da radim , jer moji ovde kuci neznaju nista o tome , a ja samo sto sam citao , i tamo svako pise sve i svasta.
    Imam oko 2100-2300 eur. sta i kako i za koliko ? Mare ili Laguna ili nesto drugo al da ima klimu i kompjuter ( uh jako puno hocu ) i da ne trosi puno.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Sta uvoziti Mareu ILI Lagunu 1 ? ili nesto dr.

to ato ti hoces o bi svi ali nema!
    i gde ima za te pare citroen da dovezem jedno 2000 komada. ti si zaboravio na euro 3 standard i ostale zezancije.

u svakom slucaju bajke su druga vrata levo
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• NeKky
      CBC Početnik
      • 11.07.2010
      • 2
      • Kula

Neee, pa znam da treba da bude EURO 3 , i ima stvarno na mobile.de do 1200 eur. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... =1&lang=en
      ali laguna ??

Comment

• GadGet
        CBC Senator
        • 15.08.2007
        • 206
        • Nbgd, Vozdovac

Al je nekim ljudima dosadno, kad imaju vremena da smisljaju gluposti i spamuju forum. Strasno

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Ovaj citroen je 98god i sigurno nije euro3.I nemci znaju za tu foru pa ako je euro3 nabiju mu cenu.A da te pitam jesi li racunao put do tamo i nazad,hrana,smestaj u nekom motelu posto papirologiju treba da juris 3 dana,pa da te vozaju taxisti po raznim ustanovama dok povadis te papire,pa zezanje sa nasom spedicijom i carinom? Sta mislis koliko ce to da kosta,da ne spominjem ako te ne daj boze zadesi neki kvar ili napravis neki tezi saobracajni prekrsaj? Stavis lepo pare u dzep i kupis auto koji je vec u srbiji,to ti je je ftinije.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Za toliko para ne može da se uveze ništa što je euro3, link koji si dao je 98 godina a to nije euro3.
            Zato ide katančić...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

I LJUDI nije Citroen nego Xitroen.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
              X