Protektirani putnicki pneumatici ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Protektirani putnicki pneumatici ?

Ove godine mi nikako ne ide sa gumama, u prethodnih 6 meseci kupio sam 2x po 2 dva nova pneumatika koji su nakon par hiljada zavrsili u zimskim kraterima Beograda ili pod nozem ludaka.
    I danas u nekoj prici o novim gumama i cenama prijatelj mi kaze da sva putnicka sluzbena vozila u njegovoj firmi vec godinama voze protektirane pneumatike i vrlo su zadovoljni. A znam da ne stede automobile... Ali njihov dobavljac protektiranih miselinki prodaje max. 15" gume.

To me je motivisalo da vidim ima li detalja o tome na forumu i nasao sam kalitetne postove 206-ice.
    Ali me interesuje vise, pogotovo o putnickom pogramu i iskustvima ljudi. Sa kojim brzinskim indexima se prave takve gume ? Na kraju i najvaznije gde se uopste kupuju takvi pneumatici i kako biti siguran u kvalitet onoga sto se kupuje ?
  • kristina990
    Banovan
    • 13.04.2009
    • 1066
    • Srbija

Re: Protektirani putnicki pneumatici ?

...prodaju ih u Rumi na izlazu prema Kraljevcima.

Comment

• low rider
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2006
      • 613
      • Beograd

Znas li nesto vise o tim pneumaticima koje prodaju ?
      Ko vrsi protektiranje, kakav je kvalitet, koje gume su osnova, koje profile imaju, 16", 17", cena ?

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Nemam licna iskustva ali ne bih to stavljao na svoj auto.

Comment

• rudic.m
          CBC Senator XXL
          • 30.07.2008
          • 407
          • Odžaci

Gume su Komfort ,bar ove sto sam ja prodavao.Prave se u madjarskoj.Prodao sam jednu turu ali sam odustao od toga jer kad musteriji kazes da su protektirane ,skepticni su.Ja imam na mom autu dve.Nisu lose,kad se potrefe.Cuo samm od drugih vulkanizera da nekad naidje dobra serija a nekad budu i lose.Tesko se balansiraju,posebno veci profili,14.15 cola i dosta su teze od standardnih guma.Na ovim mojim sam primetio da se jedna dosta vise potrosila od druge.Sve u svemu,dobra su kupovina za neka starija vozila,koja ne idu velikim brzinama.
          viewtopic.php?f=15&t=31792

Comment

Working...
          X