Vec godinama sipam u Hyundai samo Motul ulje ali nije to vise to za te pare (koje nisu male!). Resio sam da predjem na Elf polusintetiku ali neznam gde da kupim jer sam uvek "neverni Toma" po pitanju originala. Jel zna neko uvoznika ili proverenu radnju gde bi mogao da kupujem ulje? Pre je bila neka firma Profako ja mislim...
Elf motorno ulje?
Collapse
X
-
Re: Elf motorno ulje?
Da ti dam konkretan primer, kad je lik sipao Elf u Focus benzinca istu oznaku kao sto je i do tad sipao, karter mu je posle 1000km bio potpuno prazan. Kuda ga je istrosio, ne znam.
Ne znam zasto bas Elf, svaki proizvodjac ima svoju marku ulja preporucenu. Ako bas sipas Elf, proveravaj ga...OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
-
-
Pod uslovom da je prica istinita, u sta sumnjam, lik je idiot. Ko jos vozi auto dok mu se karter ne osusi? I to bas zato sto je sipao Elf, vazi...I ja sam ranije stalno sipao gorivo na OMV-u, pa sam samo jednom nasuo na NIS-u, i rezervoar mi se potpuno isusio posle par stotina km voznje, gde je otislo ne znam. Dakle, ni slucajno ne sipajte gorivo na NIS-u, trosi se.
Mislim, ovde se povezuju dve TOTALNO nevezane stvari, osusio se karter pa je to zbog Elf ulja.
Tebi je receno da ne dajes savete ovog tipa jer nemaju veze sa zivotom, to i dalje vazi.
@dav
Pogledaj malo postove i blog clana EXPENDABLE, tu se moze procitati dosta toga pametnog na temu ulja, razlika medju njima itd.
Comment
-
-
Poslusaj 206-cu u vezi ovoga da posetis teme kolege Expendable. Naci ces sve sto te zanima. PozzzEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment