pricao mi je drug koji je kupio doticni casopis i gledao dvd da ma neki snimak nekog japanca koji vozi skya od verovali ili ne 1300 konja u kojih ja ne verujem! da li je neko gledao zna li o cemu se radi. postoji ona varijanta da je u te konje racunao i ione sto mu dodaje nos ali ni to ne bi trebalo da mu da toliko ergela da ima 1300! ako veyron nije izvukao vise od 1000 pardon 1001 sa dve turbine i svim tim vudima... ne znam...jednosatavno neverujem!
tuning&styling DVD sa skylinom...
Collapse
X
-
-
Da da, postoji, i to odavno. 1000kw R33 Skyline.
Prosetaj po arhivi tehnickoh podataka, slika i video klipova na www.exvitermini.com
-
-
Postoji,ja sam gledao taj dvd i mogu reci da je extra.
Pozdrav.
Comment
-
-
E doctore docotore.....Ti jos neznas sta je skyline!
Pa skyline vazi za jedini auto (kako kazu) - koji se ne budzi do maximuma, nego onoliko koliko gazda ima dubok dzep.Fabrike i razni tuneri kazi da konstrukcija BEZ IKAKVIH dodataka izdrzava 600ks.Kazu da auto samo malim "pipkanjem" boost-a, vec skace na 400ks
A taj veyron.....ha.....nije to japos
Evo...dacu opet link JUN Skyline 1000 hp.Iz JUN-a kazu da im 5 godina ni jedan auto nije bio vracen.A performance ...hmmm....0-100 za 2.8sec, 0-305 za 12 sec, max speed nesto manje od 400km\h.A sve to BEZ olaksavanja karoserije.Auto je naravno street legal!
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=1028&p=6 (mozda ces morati samo da se registrujes)
Svaki auto, pri istoj konjazi kao skyline, gubi trku od njega.
Z-TUNE ga je uradio povodom zadnjeg proizvedenog R34 (ili povodom zadnje godine proizvodnje, ne secam se).Cena je $170.000.Auto je extra uradjen ali sa sitnih 500ks.A 1\4milje bije za 10.6sec.Sto znaci da kida sve superautomobile (sa sve njihovim V12-icama, aerodinamikom, i 200-300kg manje)
http://www.rsportscars.com/eng/cars/nis ... z-tune.asp
Citiracu jedan casopis (jedan deo txt-a): "So what does the man who has everything drive daily?Well, he wanted a car faster than his Ferrari and without reliability worries.In today's marketplace, there are plenty of all-wheel-drive stormers, but there's nothing like the Skyline
Ako ti neko kaze (nekad cujes) da je negde video skyline-a od 2000ks.....nemoj da ga smatras loodim
Comment
-
Comment