Koji Kobmi Fiat Ducato 2.3JTD ili MB Sprinter 2.2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 75ts
    CBC Senator XXL
    • 28.04.2005
    • 651
    • Beograd-Mirijevo

Koji Kobmi Fiat Ducato 2.3JTD ili MB Sprinter 2.2

Cena im je priblizno ista, oko 20 000eura. Dukato ima veci tovarni prostor za 2 m3.
    Mercedes ima 80konja a Fiat 100.
    Da li neko ima iskustva sa ovim vozilima, kako im idu servisni intervali i koliko je odrzavanje?
  • 75ts
    CBC Senator XXL
    • 28.04.2005
    • 651
    • Beograd-Mirijevo

Sta je ovo slabo se voze kombici..

Comment

• Darko
      CBC Senator XXL
      • 29.03.2005
      • 528
      • Beograd

Ne znam sta da ti kazem, moj ujak se do skoro isto dvoumio izmedju Fiata i MB samo izmedju 2.8 JTD i 313CDI. Uzeo je Sprintera sa 133.000km (pravih? licno ne verujem, radio je kao u nekoj privatnoj posti u DE, 2002 god je) i za 20.000 km koliko je on presao, a taj kombi se stvarno nenormalno puno vozi nije imao ni jedan jedini problem. Samo sipaj gorivo i teraj. Opet u principu, ako su dobro odrzavani....

Comment

• Darko_NS
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2004
        • 557
        • Srpska Atina

MB je pokrenuo akciju za Vito i sprinter kod nas. popusti su znacajno veliki
        tako da su ta vozila trenutno od cele evrope najeftinija u srbiji. bili smo ja
        i cale da gledamo teretni vito koji valjda izadje komplet 17000 eura

a sto se tice kreditiranja, prvih sest meseci se ne placa nista. a posle toga
        ide 5 godina u mesecnim ratama.

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Bas jeftino za 17000 soma,jel ima putnicka verzija Ja bih uvek pre MB nego Fiat natocito u teretnom programu

Comment

• Darko_NS
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2004
            • 557
            • Srpska Atina

ima i putnicka verzija, kao i ona polu teretna (sa 5 sedista i teretnim prostorom). koliko sam shvatio full putnicka verzija sa jako puno opreme,
            sedista se rotiraju i tako te zezancije je oko 27000 e(ona je skuplja pre svega sto na nju ide obavezan PDV a na teretnu u poluteretnu ne mora)

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Ta poluteretna ide za 17 soma,kako na firmu,ma prava kradja ako je tako

Comment

• Darko_NS
                CBC Senator XXL
                • 02.12.2004
                • 557
                • Srpska Atina

pa ovako. za teretni kombi u saobracajnoj pise teretno vozilo. za putnicki kombi pise putnicko vozilo. A za poluteretni ima neka varijanta da se pise
                kombinovano vozilo (na firmu) i onda se ne placa PDV. e sad ako prelazite
                granicu sa kombinovanim vozilom uvek vas gledaju u cudu jer ne znaju dali
                treba da idete na carinski terminal ili kao redovno putnicko vozilo, mada uvek prodje bez terminala.
                ja imam putnicki caddy sa 5 sedista (bez ikakvog tovarnog sanduka) i pise
                kombinovano vozilo

a taj sto sam rekao za 17000 je skroz teretni

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Ok sad cu ih naci na sajtu da vidim sta nude

Comment

Working...
                  X