Problem sa tehnickim zbog soferke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Problem sa tehnickim zbog soferke

obzirom da mi je istekla registracija, otisao sam juce da odradim tehnicki na kome je lik samo kucnuo prstom na soferku, pokazavsi na pukotinu i rekao, moras da zamenis pa da dodjes ponovo

na objasnjenje da sam tako prosao bas tu prethodna 2 pregleda sam dobio odgovor, da, moglo je nekad, ali sad ne smem da te pustim

da situacija bude gora, taj tehnicki je opremjlen video nadzorom i uvrsten navodno u sistem video nadzora tehnickih pregleda koji ce biti obavezan po novom pravilniku i samim ulaskom na vrata je moj auto registovan u sistemu kao auto koji iz nekog razloga nije prosao tehnicki

kako sam cuo, ako ponovo ne dodjem na isto mesto, postajem sumnjiv, zasto sam promenio tehnicki, a ipak prosao "uredno" registraciju i krece se u potragu za tom registracijom i za tehnickim oregledom koji je odradio tehnicki pregled vozilu koje na drugom mestu nije proslo

soferku da kupujem sad mi je malo skupo i komplikovano i ja bih rado iskoristio slabost bakanaca na crvene novcanice, ali bojim se da sam zakasnio time sto sam dosao na taj tehnicki i prosao kameru koja je registrovala moj ulazak i neprolazak tehnickog

da li je videonadzor i registrovanje ulaska vozila na tehnicki poceo da funkcionise (obzirom da je lik odneo saobracajnu i skenirao je ili uneo podatke, bem li ga) i da li sam obavezan da se pojavim na tom tehnickom ponovo sa ispravnim vozilom ili smem bez bojazni da odem u neku manju agenciju i zavrsim posao onako kako se to jos uvek zavrsava na balkanu
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Problem sa tehnickim zbog soferke

Ne vidim zasto bi tebe bilo briga niti zasto bi bilo kome morao da objasnjavas zasto si otisao kod Pere a ne kod Laze.

Drugim recima, lepo idi tamo gde mozes da zavrsis tehnicki i sta te briga da li ce njih mozda juriti zbog toga.

Btw, soferka se popravlja...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

imam napuklinu od preko pola metra po vrhu, ne verujem da moze da se popravi

a mislis da mene nece juriti zato sto sam promenio tehnicki svestan da ovamo nisam prosao i zasto nisam prosao?
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Zasto bi tebe jurili, sta tebe briga za to sto te tehnicki pustio? Na kraju krajeva, isao si na tehnicki gde nisi prosao, zamenio soferku, otisao na drugi gde je bilo blize...sta je problem?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

ide mi auto ujutru na tehnicki
          nisam pominjao da sam isao na ovo drugo mesto

kaze lik, mogu da ti provucem ako nije rascvetala soferka

Comment

Working...
          X