Malo pre se vozim Zvechan - Mitrovica, blaga uzbrdica pored topionice Trepcha (ko je vozio ovde zna o chemu pricham) i ispred neka kolona 6-7 vozila a "na chelu" traktor
Usporavam, ne zhurim pa nema svrhe da krenem u "ruski rulet" preticanje jer su se mnogi zahebali na ovoj deonici obzirom da se vozila iz suprotnog smera ne vide zbog toga shto je nekih 200 metara ispred vrh brda a sa druge strane oped nizbrdo. Tako da, treskam pepeo sa cigarete kroz prozor i cooliram, idem 30 km/h i tad u retrovizoru primetim neshta veliko crno mi se priblizhava
Vidim: S klasa, ali neki zahebani primerak, niklovane lajsne, drugachija maska hladjaka napred, zatamnjena stakla...
Kochi, staje iza mene u kolonu, ali samo nekih sekundu-dve, a onda HORROR
Znachi, levi zhmigavac i zastrashujuci zvuk (levi prozor je otvoren i sve chujem savrsheno lepo dok ovaj "crni zmaj" prolazi pored mene), a na poklopcu prtljazhnika samo ugledam BRABUS B8S
Ne mogu da vam opishem kojom brzinom (ubrzanjem) se taj auto izgubio na vrhu brda, trebalo mu je 3 sekunde da izredja svih sedam vozila i "zadje" sa druge strane.
Neverovatno, dok je preticao mene i ubrzavao video sam kako se ceo "slegao" na zadnju osovinu i izdigao napred, koliko je TO shto ga pokrece mocno!!! Ali najbolje od svega je zvook, zastrashujuci i prefinjen istovremeno, bruka, neopisivo...
A ja, i svi u koloni
Zna li neko koji/kakav je to model B8S?! Shta mu je "pod haubom"? Brabus, ovo je "tvoj teren"
Meni se iz vidjenog chini da je neki V8 ili V10, linijski motor ne mozhe da svira onako... Kakva makina, braateeeee...
Brooka...
BTW. Zaboravih da napishem: a felne bejahu minimum 19", naravno, hromirane
Pozz

Ne mogu da vam opishem kojom brzinom (ubrzanjem) se taj auto izgubio na vrhu brda, trebalo mu je 3 sekunde da izredja svih sedam vozila i "zadje" sa druge strane.

A ja, i svi u koloni

Zna li neko koji/kakav je to model B8S?! Shta mu je "pod haubom"? Brabus, ovo je "tvoj teren"

BTW. Zaboravih da napishem: a felne bejahu minimum 19", naravno, hromirane

Pozz

Comment