Pomoc oko zamene, Scenic-Laguna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Pomoc oko zamene, Scenic-Laguna

Drugari, treba mi vasa pomoc jer sam u dilemi. Imam Scenic-a 2007. godiste,d drugi vlasnik, 1.5dci, dobra oprema, bez ulaganja. Bio da odradim redovan servis i vidim kod njih uvezenu Lagunu na prodaju. Presao 167.000km
    Laguna je kraj 2005. restilizovani model Lagune II. Od opreme ima polu ASR,ESP, kozu, xenone, senzore, dvozonsku klimu, siber fabricki, 17" sa skroz novim gumama, presla pravih 137.000km, automatsku rucnu... Sto je nasjladje motor je 2.0 turbo, sa 170ks. Auto bi kao i Scenic bio koriscen za putovanja (godisnje 30-40.000km) tako da potrosnja ne bi bila problem a skoro pa sigurno bi legao i plin (sto je jos pogodnije za pravdanje putnih troskova ).
    Nude mi zamenu glavu za glavu, da oni plate prenos vlasnistva Scenic-a na njih, plus godinu dana besplatan servis za Lagunu. Moje je samo da platim registraciju.
    U prilog mi jos ide sto imam zimske gume koje pasu na Lagunu, za Scenica bi morao 4 nove gume na prolece tako da i tu stedim barem 400e, a uskoro mi i registracija iostice pa ni tu ne gubim mnogo.
    U prilog Scenicu ide visa pozicija sedenja, to sto znam kakav je auto i manja potrosnja (ako ne ugradim plin odmah)
    Misljenja?
    Cak se i boja uklapa u zelje vozaca
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
  • mrki
    CBC Senator XXL
    • 08.11.2006
    • 550
    • nis, serbia

Re: Pomoc oko zamene, Scenic-Laguna

rizik sigurno postoji, jer je polovan i tebi nepoznat auto, ali ako ti je merak, onda menjaj!
    ja znam dda sigurno bih. svaka promena prija.

probaj da procenis buduca ulaganja potrosnih elemenata: akumulator, diskovi i plocice, trap i sl. da te ne saceka kao novog ponosnog vlasnika.

pozz

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Koliko inace kosta ta laguna, bez ovih trange-frange poslova? Proveri samo da nije motor sa direktnim ubrizgavanjem. Jer ako jeste od plina nema nista.
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Uzimaj.

Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Stratos
          CBC Senator XXL
          • 10.09.2008
          • 2594
          • Novi Sad

Navedeni motor od 170ks nije sa direktnim ubrizgavanjem,nego klasičan multipoint i gas ide lagano u nj`
          Zašto bi sebi uskraćivao,ako ti je merak?

Comment

Working...
          X