Ovako: Otisao sam sa "devojkom" da vodim ljubav (u kolima) u jednom parku. Posle izvesnog vremena, na prozoru automobila je zakucala policija. Trazili su nam da izadjemo i da ponesemo dokumenta. Poceo je da pise kaznu kod sudije za preksaje(krsenje javnog reda i mira),al smo nekako iskukali i ponudio nam je drugu mogucnost, a to je da pise samo kaznu za parkiranje na zelenoj povrsini,koja iznosi 8000 dinara i da mu damo te pare na licu mesta, u tom slucaju on bi stornirao prijavu za sudiju. Posto te pare nismo imali kod sebe, rekao je da dodjemo za sat ipo vremena na tom mestu. Ja sam to prihvatio. Rekao mi je ako ne dodjemo da ce pustiti prvu prijavu. Dok sam isao po pare,cuo sam se sa inspektorom MUP-a i rekao mi je da to slucajno ne radim, da je to samo iznuda. Naravno nisam otisao na to mesto posle konsultacije sa inspektorom,cak mi je rekao da ih prijavim. E da, niti sam potpisao tu prijavu,niti je uradjen neki zapisnik, niti je slikano (nisu bili saobracajci),niti sam dobio neki primerak,samo je imao moje podatke na kazni kod sudije za prekrsaje. Jel mogu da me kazne? I ako mogu,koja je kazna ako me posalje kod sudije za prekrsaje? Unapred zahvalan!!!
Krsenje (kresanje) javnog reda i mira-kazna?
Collapse
X
-
Re: Krsenje javnog reda i mira-kazna?
Visina kazne zavisi dal su vas uhvatili bez gaca ili ne.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Pa teoretski mogu, ali ako odes kod Sudije i ispricas mu/joj ceo sled dogadjaja, i trazis eventualno suocenje sa podnosiocem prijave, uz objasnjenje da ti je maltene trazio mito na ovakav nacin, mislim da su ti dobre sanse da se izvuces bez ili sa nekom minimalnom kaznom, jer se svima verovatno biti jako zabavno dok budete sklapali zapisnik
Ali, obavezno upitaj policajca koliko je dugo stajao na prozoru pre nego sto je zakucao?
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Comment
-
-
Pa bolje da su ti se zamaglila stakla...
Po meni, trebalo je odmah da prijaviš slučaj policiji. Jer sutra kada dođeš kod sudije i pozove policajca na suočenje, šta će biti? Pandur može da kaže da bi najbolje bilo da pozoveš svedoka, to jest devojku...A imaš li ti njen broj telefona?!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Zavisi i od toga čije je pandur obraze gledao
Comment
-
-
Pravi panduri,ali ne saobracajci. Dosli puntom. Nije bilo nocu,nego preko dana :-). Naravno da imam broj. Valjda sam imaju preca posla, posle onakvog remecenja mira u gradu, nece valjda sad sudija da me smara zbog seksa
Comment
-
Comment