Po prici ljudi preko,nisam skapirao Citroen kao luxuzan auto.Vise sam ga shvatio kao izbor ljudi srednje klase, koji zele da se razlikuju i kupuju auto koji je susta suprotnost od relativno dosadnih(mislim na dizajn) Nemaca i Japanaca.Meni licno je Citroen genijalan auto,ali neprimeren nasim uslovima(kao i vecina drugih) zbog skupih delova i losih majstora.
Statistika:Sta se vozi u kojoj zemlji?
Collapse
X
-
Originally posted by WartburgPa pazi u zapadnoj Evropi ti je Sitroen simbol luksuza.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Srbija:
Zastava, 40%
Nemci 20%
Rusi (kolju se sa Nemcima)20%
ostali 19.9999%
SAAB oko 100 kom ili 0.0001% kez
Ovo je moja pretpostavka, za detaljnije podatke mora li bi da kontaktiramo savezni zavod za statistiku...Što više za što manje
Comment
-
-
Pazi i u Beogradu je prema statistici bilo registrovanih 1200 Dijana i Spaceka. Pazi jos jednom podvlacim bilo i statistici. Neverujem brojci koju si naveo (moguce da ih je bilo u tolikom broju ali ne verujem da se voze). Ali ono sto me jako raduje i sto primecujem jeste rekao bih brz prirast broja ovih automobila na nasim ulicama (najvise 900NG i 9-3, a zatim i 9000 CS i CSE)Što više za što manje
Comment
-
-
Na poslednjoj registraciji u Kos. Mitrovici registrovano 3 Saab-a (znam jer ih vidjam svakodnevno po gradu, a sem toga se "nove" tablice lako uoche).
Jedan crveni 900 (nema oznaku) i dva crna 9000, CS i 9000 CDE.
Tek da se zna, i ovde je tendencija u porastu...
Pozz
Comment
-
-
600 od tih auta su na redovnom servisiranju u Autosabu u BG.. ajde, sad da nenavodim koliko u kojem servisu, nije poenta u tome.
Cifra koju sam naveo je TACHNA.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
pojedinacno kod nas je vodeca marka Opel, druga Zastava koliko se secam okvirnih podataka samo za opstinu Novi BGD od pre jedno 2 godine.
koliko je na nivou zemlje ne znam gde moze da se nadje, osim u MUPu, javno ali cenim da je Zastava danas negde na trecoj poziciji, posle OPela i VWa.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment