imao sam udes malopre

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

imao sam udes malopre

Jbga. Nemam pojma sta se desilo. Stajao sam na semaforu i krenuo sasvim normalno da bi odjednom auto SAM nabio gas kao blesav!!!!!
    Pokusao da ga izvucem jer je zadnja vuca kad je poceo da baca zadnji kraj i onda kad sam video da nema pomoci nagazio kocnicu, ali iskreno NISTA se nije dogodilo. Nastavio je da pali zadnje gume i da kliza ka parkiranom autu. Cak sam i pokusao i na kljuc da ga ugasim ali neuspesno. Udario sam parkirani auto. Kod njega nije neka steta jer sam ga udario farom i uglom krila a kod mene je svasta nesto razvaljeno! Suma- krilo, hauba, far sa pratecim elementima. Branik je ceo jer se podvukao ispod tog auta. Vlasnika tog auta nisam mogao da nadjem pa sam mu ostavio svoj broj telefona da se javi oko nadoknade stete.
    U petak mi se desila slicna stvar samo na otvorenom putu. Ukljucio sam tempomat na oko 80km/h da bi djubre krenulo da seca i trza i od jednom napucao gas do kraja. Kliza mi menjac u cetvrtoj brzini tako da je samo navukao obrtaje ali ono sto je bilo zahebano je to sto je POD TEMPOMATOM spustio u trecu i krenuo da mi baca **** na sred autoputa. Stisnuo sam kocnicu (iskljucio se tempomat) i smirio ga.
    Ali sta se desilo jutros???
    Da li je moguce da je sam aktivirao tempomat?
    Kako je moguce da se tako nesto desi? Da auto sam nabije turazu!!!!
    Sta kad se javi vlasnik tog drugog auta? Kolega mi savetuje da napravimo onaj euro zapisnik i da on naplati stetu od mog osiguranja a ja da sredjujem moj auto (kantu)!!!

Ajde malo pomoci drugari.
    Bas sam besan! PA STA DA JE BILO NEKOG NA PESACKOM??? STA DA MI JE DETE BILO U KOLIMA???? PA NE MOGU DA VERUJEM!!!!!
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: imao sam udes malopre

Pa koji auto je u pitanju?
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• hondaholic
      CBC Senator
      • 20.09.2007
      • 201
      • Beograd
      • 1993 Honda CIVIC 4x4

Izvinite, ja zaboravio da napisem. MB (djubre) w124 300E 89to god. Automatic.
      1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• hondaholic
        CBC Senator
        • 20.09.2007
        • 201
        • Beograd
        • 1993 Honda CIVIC 4x4

A da. i udario sam u Fiat Stilo zelene boje sa cetvoro vrata. Udes je bio na semaforu kod Immo centra na NBgd-u, pa ako je neko vaš, ima moje podatke na soferci pa neka se javi da se dogovorimo.

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Tempomat se nije mogao sam ukljuciti pre postizanja 40-50km/h. Na BMW-u je tako postavljeno. E koji ti je motor? I sto ga nisi izbacio u neutral?
          https://t.me/pump_upp

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

I kako ga nisi mogao zaustaviti na kocnicu ili na kljuc? Ajde vracanje u nizi stepen je mogao izazvati kickdown ali za to treba potopiti pedalu na prekidac. Deluje kao da sjla glavi ali bas sam da povecava gas malo teze sem da ima neki ulaz posle leptira gde moze da povuce fals vazduh mada opet je pitanje...

Comment

• hondaholic
              CBC Senator
              • 20.09.2007
              • 201
              • Beograd
              • 1993 Honda CIVIC 4x4

Motor je redni 6, 12v. Jos mi je to ostalo bilo da uradim. Jbga, u tih par sekundi sam stigao da nabodem kocnicu, pokusam na kljuc da ga ugasim i da mu tucem kontru pokusavajuci da ga vratim na put. Iskreno to mi nije palo na pamet da ga bacim u N! I kod mene je tako kao i kod BMW-a. Onda mi nista ne pada na pamet sta je moglo da se desi. Zasto je nabio gascinu do kraja ako sam sasvim normalno krenuo sa semafora?

@ M
              Nagazio sam kocnicu kao blesav ali je on nastavio da pali zadnje gume (to mi prica kolega koji je bio iza mene). Nije hteo da se zaustavi nikako!

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Pa onda je dobro sto nisi mogao da ga ubacis u neutral jer bi zakovao u obrtaje da bi puko motor

Comment

• hondaholic
                  CBC Senator
                  • 20.09.2007
                  • 201
                  • Beograd
                  • 1993 Honda CIVIC 4x4

Jos uvek ne mogu da se sastavim! I dalje se tresem. Samo mi prolazi kroz glavu sta je sve moglo da se desi da je bilo nekog na pešačkom ili da su mi bila deca u autu. Uzas. Plehovi se peglaju, ali glava ne!

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Mogu da zamislim koliko zahebana situacija on ubrzava a ti neces i u frci totalnoj.

Comment

• hondaholic
                      CBC Senator
                      • 20.09.2007
                      • 201
                      • Beograd
                      • 1993 Honda CIVIC 4x4

To ti kazem.
                      Samo se nadam da taj u koga sam udario nije neki nadžak deda pa da mi skače po ganglijama da mu školujem decu i zenu vodim u banju pri naplati štete. A pas nema za šta da me ujede! Maler uvek tuče na sirotinju u usta ga j..em!!!!!

Comment

• Jesa
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2008
                        • 344
                        • Beograd
                        • Honda Civic 1.4 LS

hardocre
                        www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• hondaholic
                          CBC Senator
                          • 20.09.2007
                          • 201
                          • Beograd
                          • 1993 Honda CIVIC 4x4

Zvao sam moje osiguranje i ispricao im sta se desilo. Reče mi gospoja da sacinim zapisnik sa tim likom (ako se javi) i da on dodje kod njih i da naplati stetu. Kaze da je to celokupna procedura. Nema policije, sudije, i ostalih zezalica i sto je najbolje, sve se zavrsava u roku od par dana.

Comment

• Precisi0n
                            CBC Član
                            • 18.08.2009
                            • 60
                            • Loznica

Au...

Proveri prekidač za aktiviranje kickdown-a, možda je samo u njemu problem.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Izlazak iz tunela na Mišeluku sa 180, puštam gas a on ubrzava i dalje, automatik a mušterija u kolima ne sekiraj se sada ali dobro si prošao, nadji šta je i popravljaj dok je vreme. Svaki ima sajlu koja vraća menjač na ler kad pustiš gas, ima dosta filmova na temu podivljalih automatika pa je to zbog toga uvedeno. pregledaj taj mehanizam i pregleda fizički sajlu od gasa da nije negde zaglavila a jeste inače bi ona druga sajla (mehanizam) vratio automatik na ler....
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X