Nove kamere na Gazeli ?
Collapse
X
-
-
-
Re: Nove kamere na Gazeli ?
Originally posted by LaudaMeriće ove kamere sve, ali najviše brzinu.
je li ovo proverena informacija ili samo iznosis svoje misljenje?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Mislim da ipak nisu za brzinu. Ako ste primetili, kamere koje mere brzinu su postavljene tako da vas snimaju u odlasku.. ove su postavljene kontra, a i drugacije izgledaju.. Moj neki logican zakljucak bi bio da su tu za brojanje saobracaja. E, sad, da li sam u pravu... ne znam.. zato i pitam dal neko ima insajderske informacije.
Comment
-
-
-
To što si ti video kamera u Italiji ne znači ništa. Provozao sam pola Evrope i naučio kako izgledaju, a ovaj sajt će vam pomoći da naučite:
Cover Your Car supply tailored, high performance car covers for every model of car. Established in 2005 with thousands of customers worldwide, ensuring our customers the best service and quality covers.
Kamere su svugde u Evropi postavljene za nadziranje saobraćaja i aktivno upravljanje (paljenje i gašenje traka, obaveštenje preko GPS uređaja o gužvama na određenim delovima puta, preusmeravanje).
Nemojte da širite lažnu paniku, jer u BG već ima postavljenih pravih kamera za to čega se svi plašite.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Code:SpeedSpike (new) Currently in test on certain roads in the UK, these new type of cameras communicate with each other via the GPS Satellite Network and can track a vehicle using Numerplate Recognition (ANPR) to check if it has broken the speed limit during the journey, be it short or long. Known as SpeedSpike, the system uses similar methods of recognition as the cameras which enforce the congestion charge in London, and allow two cameras to 'talk' to each other if a vehicle appears to have travelled too far in too short a space of time. The system is much cheaper to install than the existing SPECS cameras so if the test goes well they could become popular on UK roads....more
nek se plaše malo
Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment