Pre par meseci sam načinio prekršaj za koji mi je stigao poziv na ročište na koji se nisam odazvao. Medjutim, nisu slali ni drugi ni treći poziv već su par nedelja posle neodazivanja na prvi poslali po mene čike u plavom. Nisam bio na adresi, tako da ne uradiše ništa, a s obzirom da mi za taj prekršaj ide i zabrana ne bih da im sam odem "mečki na rupu". Moje pitanje je sledeće: s obzirom da sam u medjuvremenu kupio auto koji bih hteo da prevedem na sebe i registrujem, da li može da mi u tim stvarima pravi problem što me na stand-by čeka javljanje sudiji za prekršaje (ili sledeći poziv odnosno dolazak po mene)?
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
To su dva postupka, koji nemaju nikakve veze! Registracija vozila na tvoje ime, čisto upravni postupak. A, prekršajni, sve do donošenja presude, nema veze sa policijom, izuzev privođenja, ako to sudija naloži. Nakon donete presude, sledi izvršenje, o čemu je već više puta pisano.
jesi 2 nezavisna postupka, ali je velika verovatnoca da se u policiji zbog neodazivanja pozivu na sud i nenalazenja nekoga na adresi gde je prijavljen stavi napomena i da je blokira izdavanje, pasosa, vozacke, registreacije vozila,,,,, dok se ne donese potrvda iz suda da su "regulisane" obaveze. nema pravila kome, kako i kada, sve zavisi od slucaja do slucaja
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment