Problem odjava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

Problem odjava

Pozz svima, imam jedan problem nedavno sam kupio auto u Sapcu bio je registrovan na firmu, posto mi istice registracija vratio sam tablice i saobracajnu liku od koga sam ga kupio i sad imam problem nejavlja mi se na tel a odjavu mi nije odradio, imam racun da sam kupio auto i ovlascenje, ne znam da li je problem do poreza koji treba da plati, jer je takav bio dogovor da ce on platiti porez, ili nesto drugo.
    Jel ima neko ovakav problem i kako ga je resio...
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Problem odjava

Dok ne platite porez (ti ili on) teško da ćeš registrovati auto.
    Za registraciju ti treba,između ostalog,punovažan račun na tvoje ime i dokaz da je izmiren porez.

PS
    Neznam šta čoveka tera da turi ruku u vatru bez preke potrebe? Znam,verovao si...a trebalo je da se obezbediš.

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

Re: Problem odjava

Pa zbog toga sam se i obezbedio ali problem je sto u Sapcu ne mozes da resis odjavu i porez u jednom danu, naravno uzeo sam punovazan racun kao i ovlascenje na kojem je navedeno da sam kupio auto sve sa pecatom i potpisom, i pre toga proverenom firmom i automobilom ali to je sve sto sam mogao, da bi firma odjavila auto mora prvo da se preda u poresku pa da se ceka 3 dana minimum pa da se dobije procena, pa onda virman firma sa pecatom prebaci pare, opet ne mogu ja kao fizicko lice, pa tek kad legnu pare u poresku dobija se potvrda pa u sup i naravno opet firma sa pecatom da dobije odjavu veoma komplikovana procedura.

Hteo sam da sve resim normalno ali kad su ljudi takvi morace da padne jer je to izgleda jedini nacin da se ovde nesto resi....

Comment

Working...
      X