Iskljucenje iz saobracaja zbog izduvnih gasova?! Nov zakon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Iskljucenje iz saobracaja zbog izduvnih gasova?! Nov zakon

ako iskljuce mene, tebe i 300 drugih i nije neka drama. ako iskljuce 10 autobusa eto drame, u tri cina sa tragicnim zavrsetkom.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by 206
      A ovo za pravljenje udesa...ne znam odakle ti ovakve ideje, ali udese prave idioti od vozaca koji malo paznje obracaju na to kakva kola voze - cesce vidjam idiote za volanom koji divljaju i prave udese a voze nevidjene krseve i sklopocije, od NJIH me strah, em misli da zna em misli da ima cime, i onda obavezno napravi sr***...

U 99% posto slucajeva pametno zboris ali sada si se ti definitivno kako si i sam rekao kolegi "izlupetao" a pri tom ostao ziv

Ako neko ucestvuje i ima iskustva sa tehnickim intervencijama u saobracaju tj saobracajkama onda sam to ja. Kolega boban1982 je u pravu kad kaze da u vecini slucajeva u saobracajkama ucestvuju "novi" automobili. Mogu da ti potkrepim ovu moju tvrdnju i fotkama sa lica mesta ako imas stomak za to.

sorry za off

PS Raspravljalo se o ovakvim stvarima na jos par mesta tako da se ova rasprava moze tamo i premestiti ako je ikako moguce
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

U Beogradu je mozda zaista i tako, obzirom da u Bg ima mnogo vise boljih automobila nego sto je to slucaj u drugim delovima zemlje. Mogu da prihvatim da ono sto ja licno cesce vidjam po putu nije reprezentativno i ne odrzava pravo stanje (iako ja zaista mnogo cesce naletim na neku utotaljenu sklopociju od 20 god nego nove automobile), ali i dalje nisam siguran da se na teritoriji cele Srbije uopsteno moze reci da su pretezni krivci vozaci novijih automobila, recimo mladjih od 5 godina.

A iza onoga da je mnogo vaznije kakav je idiot za volanom nego koliko je star automobil i dalje stojim jer mislim da je savrseno tacno, i naglasak u onome sto sam hteo reci je da je presudan VOZAC a ne AUTOMOBIL - a sa tvrdnjom da vozaci sklopocija pazljivije voze se definitivno ne slazem, jer jednostavno nije tacna. Cesce su me isecale budale u Golfovima dizelima, belim Jugicima bez pola auspuha, nego neko sa novijim autom - to sa sklopocijama u jako velikom broju slucajeva jednostavno ne razmisljaju da li ce te udariti, ogrebati ili ne, jednostavno ga nije briga za stetu od 20 EUR koju ce sebi napraviti...

Ili mu to dodje da se vozaci novijih automobila mahom idioti za volanom?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Ne znam tacno koliko moze da kosta katalizator,koliko sam ja cuo od nekih majstora od 500 evra pa na gore,zavisi koji je auto u pitanju,recimo da auto kosta 3000 evra,pa ko je taj koji ce mu menjati katalizator od 500 i kusur evra,jednostavno nema logike.Ali ako budu strogi po tom pitanju bice dosta problema.Daleko smo mi od evrope,oni i ne znaju sta je to katalizator,posle 200000 km oni menjaju ceo auto.Da mi svi mozemo da vozimo nova kola,ja ovo ne bih ni pisao!

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Univerzalni katalizator za tu klasu auta kosta reda velicine 150 EUR, znaci recimo kao set guma.

Comment

• NShappy
              CBC Senator
              • 09.03.2005
              • 261
              • Novi Sad
              • Ford Focus 1.8TDCi

Stvar je prosta, ko ne može da održave auto u fabrički ispravnom stanju, ne treba da vozi. Ili neka vozi neki jeftinij čije održavanje može da podnese.

Uz ispravan rad motora, katalizator traje koliko i ceo auto...

Ali, ovo je Srbija tako da će sve to biti parodija onog što bi trebalo biti.
              Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• ASTRAOPC
                CBC Član
                • 16.06.2010
                • 70
                • Cacak

Originally posted by boban1982
                udese,dobra i brza kola,onaj ko ima starudiju on obazrivo vozi...

U zimu najcesce starije automobile vidjam kako ih cepaju do gaske po gasu po ovom minusu, zato sto ih jednostavno nije briga.

I to obicno bude neka golf 2, stace ljudi mrze opel pa da pokazu ko je glavni

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Stvar je prosta, ko ne može da održave auto u fabrički ispravnom stanju, ne treba da vozi. Ili neka vozi neki jeftinij čije održavanje može da podnese.

samo da znas, ja te necu braniti h
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Originally posted by NShappy
                    Uz ispravan rad motora, katalizator traje koliko i ceo auto...
                    A kvalitet goriva na to ne utice, a?

Comment

• NShappy
                      CBC Senator
                      • 09.03.2005
                      • 261
                      • Novi Sad
                      • Ford Focus 1.8TDCi

...što jes jes. Loše gorivo!
                      Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

Working...
                      X