Gde pronaci AERO metlice kvalitetnijih proizvodjaca, tipa Champion, Bosch? Video sam nesto da imaju na ELP pumpama, ali slabi su sa dimenzijama, a ne mogu da verujem da ih bas nigde nema gde god trazim...ili ja trazim na pogresnim mestima?
Aero metlice
Collapse
X
-
Re: Aero metlice
nema KIT. ShopInvest za Champion (27.marta, rakovicki most, miljakovac-toplana) i Rashuo za Bosch - vidi preko eMa ili skokni do njih - (vozdovac ili trgovacka (mala AUDI-VW radnja pored KIT-a)).
Valeo nemoj kupovati, bacanje je para !
Elem, u DELTI ima sigurno. kvalitetno i kosta ...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Uvoznik za Champion je "Shopinvest", sajt im je trenutno u nekom problemu, bar mi tako prijavljuje antivirus. Imas ovde kontakt podatke http://www.011info.com/view_details....d=17711&sid=20
preduhitrio me zverko
Comment
-
-
Po mom iskustvu, fali im trajnost za te pare. Ne secam se tacno cene, bilo pre 5-6 godina, ali znam da je papreno, a nisu mi sastavile dve godine.Originally posted by zverkotamo moze da nadje samo Valeo... mnogo para a rakija slaba...Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Pre dva meseca imali su i Bosh i Champion i ostale kineze. Cene kao i u drugim prodavnicama. Mnogo para za estetiku, jer je starac trazio za megan II kakve fabrika isporucuje, sa fiksnim stiftom, bez mogucnosti koristenja razlicitih adaptera, koje isporucuju drugi proizvodjaci. Par metlica 45/60 platio je 3.800 dinara, dok su drugi da kazem "univerzalni" oko 1.500 dinara.Originally posted by zverkotamo moze da nadje samo Valeo... mnogo para a rakija slaba...
Comment
-

Comment